[搵囡心得] 越南峴港報告

簽到

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

上個月和女友去河內 然後內陸機去峴港

最後一晚終於搵到機會偷跳 安排女友去按摩 然後自己走去galaxy hotel 好似10樓 衣服
間野都是看其他141 report 介紹 其實之前一晚都有去royal garden hotel 裡面賭場賭錢 一個人玩win左d 就去賭場後面高檔d suana 141 c兄化100美金搞掂 我入去大概有10條女一字排開比妳間 5個越南 5個中國 食用指數50% 價錢分100 120 150 60分鐘 間左個120美金 個經理先再話要加30美金房費 立即有想呃我感覺 然後就無去馬走人

到左第二日就去翻galaxy hotel 5條女間 只有一個可食用 就她啦 身形不錯 修長型 女女話自己25 60美金 一炮
過程先叫你入一間唔太熱房蒸下 然後幫你衝下身 再按兩下就上套 吹都唔吹 服務認真麻麻 唯一好處價錢唔太貴 相片是女女wechat照
出長水遠,又呃錢肉金120+房錢30,維起千幾蚊港紙

另一個吹都貴事,咁嘅服務,去來做乜?
回覆 讚好 不讚 使用道具

其實主要和女友去玩 不過偷跳下 可能我無乜雞運 哈哈

近來好似好多人去蜆港玩。60 美元都幾底。

回復 austinpower #4 的帖子

我打算兩個星期後去南定玩 越南王austinpower 有無去過啊?

回復 03789679 #5 的帖子

北越果頭我唔玩。廿年來,只去過河內一次,係旅遊。南定,圖山係平,但環境差, 見D房我真係玩唔落。貴小小去大城市玩。我明日就起程去西貢,十六號返。

回復 austinpower #6 的帖子

因爲我果頭近河內 所以順便去南定體下乜環境
祝你旅途愉快 你長期住越南?

No, 我長居美國,只係一年返一次,返左近二十年。

多謝師兄報告,由美國飛越南十幾二十個鐘真係幾辛苦!😅

囡囡望落都幾正

越南最大的問題是沒有ISO服務,和泰國同樣的價格下,服務相差太大

沒ISO服務,      

这女的不错哦,谢谢师兄分享!

回復 03789679 #1 的帖子

條女好似老老地播師兄..

回復 austinpower #4 的帖子

越王出征..又去見下小老婆..

回復 Kingofactor #15 的帖子

Yes, 約左來接我機. 今期人齊有六人在越南一齊威. 威左幾日先帶老婆仔去泰國玩.

回復 austinpower #16 的帖子

記得出報告啊..小老婆唔知仲係唔係好似以前個張相甘正呢?

回復 Kingofactor #17 的帖子

成熟左DD 啦. 張舊相都己二年. 不過身材就無點變, 間中都 update D 相比我睇下.

回復 roadpeople #2 的帖子

大陸千幾蚊都一樣無服務仲分分鐘比女串,今時唔同往日,最美好的時光已過去。

條女都唔錯...