[賽後報告] 九龍城嘅俏俏,係一個好好味嘅正菜,食女無數的我又再一次食到好野!

簽到
名稱: 俏俏
地區: 旺角
網址: //141-hk.com/zh/A27948-九龍城-一樓一-俏俏.html

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

鳩痕小弟好猴急去搵九龍城嘅俏俏,見真人青春可愛型,靚過D廣告相多多聲,係一個好好味嘅正菜,非常野性,又淫又姣,同佢撲野好有四仔feel,令人食過返尋味,大家互除衫褲入去洗白白,有前後波推,夾腸仔,36D大波夾硬鳩,一曲水中蕭,吹到淋漓盡致,又有食蛋奶袋啜鳩頭,極致頂癮!

轉床上服務,波推一輪漫遊,舌尖遊走全身,勁深毒龍鑽,莞式環保吹蕭,深喉將支野含得深又緊,69瀨鮑魚都得,舔下佢細妹,瀨開兩片唇,佢開始黎料,拿拿叫停!上套正場大戰一輪,條隧道窄到你唔信,屌到乜嘢大軍都俾曬佢,越做越放,完全女友feel,"呻淫" 聲此起彼落: ... 呀.. .呀... 呀....聲越來越大,拮下拮下,細佬亦都失守,就射出滾燙既精液,真係皇帝式享受!
好似幾靚女,是否後生女?
多謝師兄分享
nice service.
多謝分享
多謝師兄分享
好似幾得,温日去試吓先
謝謝介紹師兄
後生中女,皮膚白淨,唔錯。搵日試佢。

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-4-26 10:36