美人魚SPA,20幾歲長腿美女Tina,擦出愛火花之旅,附靚相

名稱: 美人魚Spa
地區: 灣仔
網址: //141-hk.com/zh/4473-尖沙咀-水療SPA-美人魚Spa.html

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

話說尋晚我入到美人魚SPA後,一眼望見Tina,20幾歲長腿美女,樣子甜美討好,而且身材白淨高挑,行出嚟夠晒台型,

有D熱拿拿聲入房除衫沖涼,過水後上骨床,咁就訓低先按背先,有力有心,功架十足,大場出身,手勢好掂,慢慢按摩埋全身,按得好好,真係好舒服,
推油都一樣咁掂,剛中帶柔嘅力度令我好享受,推龍骨推淋巴腺都做得落力出色,
全程好用心去做,穴位又到,一D都唔馬虎,用力上下來回推呀推,簡直係一流享受,推到我全身上下都鬆曬。

Part Two,服務好夠細心投入,完全唔偷懶,佢仲不時用淫眼神挑逗,幾鬼馬,
手勢配合,對招牌長腿,我真係唔知玩上定玩下,有聲音導航,感覺舒服,最後擦出愛火花,沖涼俾錢@))走人。
試過希希,呢個未試過!
Thanks for your sharing brother!
多謝分享
多謝師兄分享
回復 jamestaylor #1 的帖子

制服誘惑?
very nice figure thanks for sharing

支持分享
jamestaylor 發表於 2016-6-1 20:48
話說尋晚我入到美人魚SPA後,一眼望見Tina,20幾歲長腿美女,樣子甜美討好,而且身材白淨高挑,行出嚟夠晒 ...

謝謝師兄分享
多謝分享
多謝資訊分享
超吸引!

謝謝分享😁

Thank you for sharing !

1、多謝師兄分享

非常吸引
值得去試
jamestaylor 發表於 2016-6-1 20:48
話說尋晚我入到美人魚SPA後,一眼望見Tina,20幾歲長腿美女,樣子甜美討好,而且身材白淨高挑,行出嚟夠晒 ...

謝謝師兄分享

多謝分享

多謝分享

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-4-26 16:04