Hollywood 對出的露天餐廳值得推薦

簽到

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

上次去完Hollywood,d 女 帶我地到對面露天餐廳,有大屏可以睇波,係那里聊聊天,傾下計飲下啤酒,都幾寫意,陪養好感情再回去辦事
多謝分享
係呀 有得打邊爐加燒烤 幾好食 上次兩個人食到飽都係4xx/6xx唔記得 仲有超大屏睇波
師兄 有無相睇下呀 謝謝
次次Hollywood飲完都去呢到食宵夜,味道普通啦,但真係好能平,食飽先返酒店做幾好
一SET燒烤都系200B, 另外吾燒烤可轉湯煲仔,一樣食才,無甘熱氣
回復 tavio #1 的帖子

経济實惠,但多老鼠,上次有一只大老鼠跳上枱
我覚得一般,都糸D女慣左系個度宵夜。
系入面搵到女,玩完後系門口食少少野, 培養氣氛,返去打炮好好多
soboy 發表於 2016-6-2 23:37
回復 tavio #1 的帖子

経济實惠,但多老鼠,上次有一只大老鼠跳上枱

我啋!!
昅女性地, last Chance check 吓 係女定鵝
但係果度收幾點, 遲D euro 2016 ,  又睇波,睇完又玩波,  諗起都......  
回復 鄭大叔 #13 的帖子

我記得上次成三點幾先走,然後條女重帶我們去black 度玩左一陣,應該幾夜!
where is it ? no idea about that

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-3-29 14:39