Wonder Spa Beauty既jojo,18歲陀地幼幼,堅係青春少女無撚敵,樣子好甜美,靚女model feel,有氣質,幼嫩肌膚,對腳又長又直,鬼咁正

簽到
名稱: Wonder Spa Beauty
地區: 灣仔
網址: //141-hk.com/zh/A43135-尖沙咀-水療SPA-WonderSpaBeauty.html

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

Wonder Spa Beauty既jojo,18歲陀地幼幼,堅係青春少女無撚敵,樣子好甜美,靚女model feel,有氣質,眼大大,瘦底大波,32C白滑真波美乳,皮膚好白又滑,白裡透紅,幼嫩肌膚,對腳又長又直,鬼咁正,真係好令我眼前一亮,估唔到我還未站穩腳,她己先動手,向我挑逗,在這情況,自然我也不客氣還以顏色,之後去沖涼,洗得都好細心,洗雀仔細之餘仲有前後BM,洗車底股溝,不停玩我支槍,言行勁淫,再黎水蕉,囡囡都好有heart同落力,吹到雪雪聲,搞到我硬曬!

上返去床主動錫我linlin,舌功好好,我就抽水揸波無停過,玩到興興地,佢仲無放慢手腳,向我小弟發動猛烈進攻,耳邊吹氣發出輕輕嘅呻吟聲,之後整個環保吹, 慢慢地由淺入深咁吹,一吞一吐,食到有滋有味,自動69,望到佢個鮑新鮮,冇異味,放心奶,上套入直路,女上完全由佢主導,騎術好勁,對波彈下彈下,我睇到口水猛流,夠窄插得有feel d,試過又真係好窄,頂唔順之後男上衝刺,手不停玩佢雙乳,直至插爆!
jojo.png jojo1.png
欣賞了多謝分享
靚女幼幼
欣賞了多謝分欣賞了多謝分
多謝分享
thx for your report and sharing
回復 sichuan #1 的帖子

多謝分享

多謝分享
多謝分享

多謝分享

多謝分享
回復 sichuan #1 的帖子

請問師兄幾錢落樓
多謝師兄分享
多谢分享~
請問w spa 有無口爆?
yiu.b 發表於 2016-6-8 23:40