[搵囡心得] 胡志明邪骨幸遇Pink Lin蛇腰大波囡囡

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

心血來潮,寫一篇某年在越南揼邪骨的經歷。
話說在下公司每年都有兩次旅行,一大一小,某年小旅行是胡志明,一心想開大,女都搵埋,可惜諸多原因開唔成,最後只光顧了邪骨場Vinh Thong Massage。
由於係公司旅行,所以有好多一大班同事齊齊去的活動及晚飯,要去出火實在要諗諗計。
行程某日完曬所有嘢後,已接近12點。成功擺脫女同事,四名淫棍扮返酒店,唔夠10分鐘就即刻走返出房,出車梳乎去。
的士到站,落車。但見街上一個小門口,有個Vinh Thong招牌。門口個越南仔見我哋有備而來,都無理我哋,佢有佢繼續拉街客,我哋有我哋入Lift上去。
入到櫃台攞鎖匙,然後同中/澳/港/泰嘅場一樣,沖涼換衫,再去大堂。
好記得個大堂非常黑,幾乎無開燈,只有一兩道微微省光,以及電視嘅光。
然後坐低咗無耐,侍仔就走埋嚟,係咁嗌「ti, ti, ti」。心諗,你「ti」乜鳩?諗咗兩秒即明,哦屌!「tips」呀?隨手攞咗幾萬盾俾佢,又真係夠膽死話唔夠,於是再俾多幾萬。當時計過,夾埋應該都唔洗40蚊。
緊接落嚟佢叫我哋跟佢走,做乜?當然係入房啦。我盡量用最簡單嘅英文同佢講,喂你收咗錢,俾件好啲嚟呀。佢係咁「okay okay」,都唔知明唔明。不過最後結果顯示,佢應該係明嘅。
入到房,囡囡入到嚟,屌你正呀喂,藍色小背心,白色短裙仔,胸前一對大燈,面尖眼大紮馬尾,真係不得了。
過程一如以往都係揼,但手勢就一般,唔係特別舒服,但囡囡英文唔錯,尚算溝通到,一邊揼一邊傾。
去到正題,當佢開始撫摸細佬時,我亦開始手多多,打算除佢衫。佢初頭係咁say no,但用咗幾句google學返嚟嘅越南文哄佢後就慢慢就範。先係成件上衫除曬,裙亦完全掀起,但小弟對撩鮑實在無乜興趣,只是揸下籮柚,但亦相當彈手!
至於對奶就真係不得了,囡囡本身已經白,仲要Pink Lin彈手加大波,加埋條蛇腰,吊拿媽,真係諗起都扯扯哋。
對住一條咁正嘅女,我只能夠講,再加上佢哋日日幫人打飛機,如果你滿懷自信走入去,一定會崩潰。我諗前後都唔夠10分鐘,已經開始想發射。
見形勢不妙,又想嘆多陣,於是我就坐咗起身繼續揸佢,又多多小動作,務求分散注意力盡量延長時間。雖然此招奏效,但持續唔耐。無睇錶,但感覺成個起機到發射嘅過程,應該唔過15分鐘。
事後囡囡要tips,當時已做research,知道係要俾的。師兄們意見不一,認為應該俾嘅tips由10萬到50萬不等。囡囡叫價50萬,大概舊幾水港紙,人在外地心情愉悅,囡囡又正,於是都無乜多講就俾咗佢,但事前爬文已知,有師兄認為50萬tips是戇狗之舉,係唔係實在見仁見智。
臨走時問佢要咗V7,諗住睇下餘下幾日 / 之後再去有冇機會約出嚟開大,但最後都係約唔到,而小弟時至今日都無再去過越南了。
完事,著返衫,囡囡出房,跟住我亦出房。在大堂等齊人,四人異口同聲都話好L正。由於個場環境麻麻,酒店講緊住Sheraton,要休息吹水梗係嗱嗱聲返去好過。
走人時去櫃台俾低入場費,當時紙水已忘記,只依稀記得擺低了30萬盾,計埋小費,總支出接近100萬盾,HKD大概4xx?忘記了。但由於囡囡實在無得輸,從此成為了小弟及三位同事嘅美好回憶。
之後嗰日打算開大,但無人想出去玩,一條友諗住出去開房約上門囡囡,但在樓下撞到其他組的兩個同事,你眼望我眼,大家都知咩事。條友仔想試邪骨,我想開大,我話不如分開玩算啦(而且根本唔熟),佢死要我帶佢去Vinh Thong,再考慮到自己一條友出去開大嘅安全問題,因research時都有師兄講過單刀赴會中招經歷,於是又同佢哋去多次Vinh Thong。
雖則都係俾咗tips侍仔,但可惜條女就無咁正了,可能佢覺得正,但我唔覺吧。條女波係大,但皮膚黑,樣亦無咁靚,英文都唔好,唯一係無之前嗰個咁串,唔洗哄之下嘅service亦不錯。最後俾咗30萬盾tips佢都心滿意足,不同前一條女企硬要50萬。出返嚟,三人都覺得囡囡只屬一般水平。睇嚟去哩個場會否遇到正女,都好睇運數。

mmexport1442000640394.jpg   mmexport1442000694737.jpg
mmexport1442000721138.jpg   mmexport1442000885172.jpg
回復 GeneralC #1 的帖子

怎樣也好都算是美麗回憶,祝師兄繼續有好嘢食
回覆 讚好 不讚 使用道具

謝謝大大分享 !

thank you for sharing , very nice.

多謝師兄分享!

多謝師兄分享美女

多謝師兄分享美女

400幾蚊邪骨係越南算好貴了

回復 mamamia1133 #8 的帖子

上網睇過都知應該俾貴咗,不過一次半次,人在外地費是煩,幾舊水是但吧。

I believe in Vet fully enjoy should be important then how much tips

謝謝分享

多谢分享,祝CHING下次食到好嘢!

thanks for sharing ching nice report !!

多謝分享

Vinh Thong Massage 地址唔該?第幾郡?
邊度有開大?

thanks for share

多謝師兄分享