全新優質水療場[水玲瓏],大波靚籮長腿索女可兒,喜出望外擦出驚喜火花!

簽到
名稱: 水玲瓏
地區: 上水
網址: //141-hk.com/zh/A47161-灣仔-水療SPA-水玲瓏.html

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

尋日,我去咗全新水療場[水玲瓏],主持人即刻安排我入房坐低,
跟住帶咗可兒入嚟,嘩!不單止靚女,
仲要大波靚籮長腿,架生齊曬,令我食指大動,講多無謂,

自己先入浴室洗白白,然後上骨床開波,
好彩佢都冇忘記交足功課,為我細心開背夠功架,
落足心機幫我按摩推油,手力夠認穴準,
力度因應身體酸緊程度而作出改變,手勢好夠專業水準,從頭到腳照顧十足,

按鬆之後繼續推油,由上身推到下身,
指力順住淋巴線推壓,推到我全身都鬆曬,好舒服,
由於可兒副偈太正,無論我望住佢邊個部位,
養眼指數都有增冇減,佢好嬌嗲話:「好衰嫁,係咁望住人!」

囡囡完全掌握到我嘅敏感位置,搞到我處於臨界點之間,
翻來覆去幾次咁鬼利害!
呢轉已經玩左好耐時間,真係擦出驚喜火花!
值得支持
thanks for sharing
似乎真的不錯呀
回復 cchung #1 的帖子

長腿正喎師兄

睇落唔錯wor
多謝分享
very nice figure thanks for sharing

謝謝分享報告
Thank you for sharing
多謝分享
cchung 發表於 2016-6-9 18:24
尋日,我去咗全新水療場[水玲瓏],主持人即刻安排我入房坐低,
跟住帶咗可兒入嚟,嘩!不單止靚女,
仲要 ...

謝謝師兄報告

非常之正

非常之正
師兄,是否只可望,不能摸?

女女好正

正到無朋友

Thank you for sharing

Nice body. thank you for your sharing

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-3-29 18:47