真實報告難忘的服務

名稱: Allure Spa
地區: 灣仔
網址: //141-hk.com/zh/A49012-尖沙咀-水療SPA-AllureSpa.html

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

小弟多數上樓上骨搵開一囡囡,但好耐未見佢返工,最後上網搵到呢個Spa,booking准時赴約,地址私隱度高,間房整潔,靚靚囡囡,手勢同服務絕對一流,五個字形容「非一般享受」絕對係Spa必食之選!
點解唔講過程,因為我無同囡囡講寫報告,唔知囡囡會否介意,所以...食到好野忍唔住同大家簡單的分享啦!(重複都要講多次,「非一般享受」)我會再去。

相關帖子

回復 有排骨 #1 的帖子

請問師兄幾錢埋單

但樓上骨 價錢點同呢D比呢
各有各玩法啦
chanbob 發表於 2016-6-18 02:04

請問師兄幾錢埋單

2k,手勢同服務AA
回復 有排骨 #4 的帖子

請問師兄2K玩幾耐時間
nice service.

包乜?時間幾耐?開大?
回復 有排骨 #4 的帖子

2k係隱藏菜單?
2K 好似貴咗D, 冇乜特別描寫又點信
真實報告已很少見。c 兄,唔開大1k 有無得落樓呀?
C 兄,小弟確實有D興趣,可否PM 我你的簡單經驗及心得
ching讲多d啦~
統一回覆:Spa唔同一仔,有D野講得,有D野唔講得,末經囡囡同意,真的不便多講,各位師兄如果對此囡囡有興趣,自己打去問清楚會好D,我只可以同各位師兄講,絕對係好野(其實我本身係一個好揀女既人)呢個囡囡既服務絕對係令人難忘的!喜歡到Spa消費的不防一試,如果一仔消費開既可能會覺得貴,係甘多,各位師兄自己衡量

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-4-26 18:45