慶祝父親節,天氣勁熱上Realx Spa,沖靚涼揼正骨消暑,21歲新女miumiu

簽到
名稱: Relax 美容纖體Spa
地區: 灣仔
網址: //141-hk.com/zh/A43169-尖沙咀-水療SPA-Relax美容纖體Spa.html

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

仔細老婆嫩,父親節自己慶祝,天氣咁熱,上Realx Spa消消暑,沖返個靚涼,
貪呢間場環境新淨,溫馨舒適,交通便利,新女miumiu,見測21歲,樣靚身材正,就叫佢入房,佢禮貌地送上擁抱,真係好識冧人。
一入到房,沖完涼我第一時間跳上豬肉台試手骨,大場做過,手勢唔錯,由背脊開始用指按,一路去到腰,穴位按得準確,用按、點、捏、拿、捻等方式幫我鬆骨,舒服到我忍唔住叫出聲,
推油推得到位,黎兩野推背,直落推坐骨神經痛,嘩,酸痛又暢快,淨係手骨呢Part令我驚喜萬分,
非常期待下一Part佢嘅精彩表演,識得運用指技,將我帶上一個又一個高峰,把聲真係好好聽,可以話係心靈上嘅樂韻,舒服到無朋友,最後順利升天,事後沖涼換衫,埋單攬住送我出去,服務熱情,值得一試。
今日真係好能熱。。。需要消暑
nice service.
多謝分享
回復 cchung #1 的帖子

好美的腿呀
多謝分享
多謝分享
多謝介紹

身材幾正
a very nice way to celebrate fathers day in deed
几正咁喔,支持
多謝分享
very nice figure thanks for sharing
父親節自己慶祝哈哈哈

多谢分享
謝謝介紹
多謝介紹, 請問帥兄幾錢埋單
多謝分享

Nice body. thank you for your sharing

多謝分享

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-4-27 00:11