[賽後報告] 返工返到周身痛搵功夫瑤瑤按摩下

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

最近返工返到周身骨痛...咁岩朋友介紹我去搵這位功夫瑤瑤....佢話之前搵佢按摩得好正
我一於去試下係唔係按得咁正先...一早約好時間...大熱天時唔想等...準時上到去入得
見佢好好笑容...傾落又十分好傾....全程有講有笑...一邊傾一邊沖個靚涼...沖得乾乾淨淨
出返黎就訓上去開始按摩...佢見我咁瘦問我受唔受力...我同佢講唔太受力
佢由條頸開始幫我按摩...再到膊頭...按膊頭果陣我叫佢按耐一啲...因為主要膊頭痛好多
再慢慢向下按落去....之後叫我轉返身...用對大波波夾我條野...一邊夾一邊吹
好快比佢吹爆左...去沖涼比家用走人
多謝師兄分享
多謝ching分享
對大波好引人
多謝師兄分享
ching 囡囡個gap係吾係冇毛?
回復 karencheung #1 的帖子

靚仔冇介紹錯呀,瑤瑤姐姐文也來武也來,靚女
一定要屌呢條囡囡個波!
多謝師兄分享
多謝師兄分享
回復 karencheung #1 的帖子

多謝師兄分享
多謝師兄的分享.
多謝師兄分享

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-4-20 04:55