秋葉原Spa紅牌新女CoCo,嫩口妹妹,氣質清純,有樣有身材有骨功,wow~wow~wow~~、令我嗒晒糖!

名稱: 秋葉原SPA
地區: 上水
網址: //141-hk.com/zh/A45825-灣仔-水療SPA-秋葉原SPA.html

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

收到消息,秋葉原Spa紅牌新女CoCo,一於搵佢消暑,
呢間場環境真係唔錯,優美舒適,空間感大,私隱度高,設有獨立浴室,
CoCo樣靚嫩口妹妹,嬌俏可愛,氣質清純,
而且身材極具線條美,全身肌膚白雪雪,的確引死人,
入到按摩床,笑容滿面熱情招呼我,CoCo唔止有樣有身材,
骨功好唔錯,從頭到腳照顧十足,手力夠穴位準,按背腰部最拿手,
過程有傾有講,健談得來按摩唔偷懶,幫我從頭按落到腳,
之後香薰推油,盡情為我放鬆,肩,頸,背都推鬆晒,
第二part,手勢溫柔而挑逗,服務更係一浪接一浪,添加聲音導航,
加上佢笑容甜美,帶比我親切感,令我嗒晒糖wow~wow~wow~~非常之爽,興奮到極,
事後細心同我清潔,搞到我咁舒服,誠意向各位推介。
nice body.
多謝分享
真係幾嫩口wor
多謝分享

多謝師兄分享
好索!
多謝師兄分享
回復 manlai196 #1 的帖子

條腿幾正

looks very cute ang young
多謝分享
very good and thanks for your sharing brother!
very good and thanks for your sharing brother!
多謝分享
多謝師兄分享

Unice, thank sharing

氣質清純 is my cup of tea

very nice figure thanks for sharing

looks good young girl
thanks report

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-4-20 10:27