[中國內地] 親愛的表姐A 版沈卓盈和表妹都回歸了----DA122

名稱: DA122
地區: 灣仔
網址: //141-hk.com/zh/A35531-尖沙咀-美少女-DA122.html

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

GS520 表姐 A 版沈卓盈
DA122 表妹

前日揾表姐 因為冇亞Jack 師兄靚仔又唔係 GS Vip 冇得影相所以唔獨立出報告了 , 表姐専門蝦我地呢d老弱殘兵
見到面仲藐下我 話乜係你呀 , 果種輕蔑態度講明一樣嘢 就係你願意上嚟比我蝦 冇計 , 蝦還蝦 侍浴都好細心 帮我洗得乾乾淨淨 , 濶别差不多一年表姐仍然冇变A版沈卓盈 樣 身材同以前
幾乎一樣 , 相嘛 出番張舊相以資式别好了。 表姐就是樣調皮 好玩 每次都啜下我兩粒 lin 話好過引喎 比佢吹脹 , 重係 A 版沈卓盈樣

再講下表妹 , 揾完表姐梗係接住揾佢又係成年冇見 上次来都冇時間揾佢 , 今次返嚟不但白咗 仲靚咗又識化 粧
又唔會太濃,  我再次求證 佢同小北係如假包換 親表姐妹 , 叫我不要再懷疑 , 我話只係好奇 , 再問佢係惠州學完時裝設計 ,點解仲要返四川 , 佢話仲要返學增值自已 叻女, 現時放假同表姐去完云南玩 , 落嚟揾番d使用 , 同表姐ㄧ齊暫時係廣州住 , 同表姐性格好唔同 , 講嘢如叔叔話雞仔聲 連叫床聲都係
嗲到你暈 ,成日都話討厭 , 我問點解成日叫討厭 佢係即係喜歡呀 死鬼!
哈哈! 過程又係 少講 , 少被d無聊25 制造機會 , 有師兄嘅報告又被d 25 攞去比某囡囡睇 好似領功咁
搞到囡囡同師兄反面咁 屌真無辜
D 25 専做埋損人但不知利唔利已嘅事
真係希望呢d 25 以後揾囡下面都冇能力抬頭做人 成世廢柴咁 就最啱 嘞
今次見到表妹靚咗 真係不用動手都有自然反應 你話 嘞!
本來要揾VC 77 較量下但點都要敍敍舊先 , 真妒忌叔叔 只有佢有表妹全祼靚相 我地呢d 2打6 只可影生活照
仲嫌我影得唔靓要我出d soft 鏡相喎

表姐一張先 跟住表妹 囉!

真人相 = 唔係亂噏 冇真人相= 豬噏 , 乜野我有
     你地未必有 , 你地有我又未必有 又係豬噏不過有得噏好過冇得噏

真係好似沈卓盈
回覆 讚好 不讚 使用道具

Thanks for sharing and report!

多謝分享

我喜歡表姐多D

他們講廣東話??

Body figure looks so nice

steven2012 發表於 2016-6-23 14:00
他們講廣東話??

都是川妹子唔識廣東話

steven2012 發表於 2016-6-23 14:00
我喜歡表姐多D

各有各好 , 雨個我都咁like!

多謝分享

真係似沈卓盈BB

aleman123 發表於 2016-6-23 14:19
各有各好 , 雨個我都咁like!

表姐細細粒咁,好可愛.....她剛到香港?

回復 aleman123 #1 的帖子

You are working very hard  

完全啱哂

登錄/註冊後可看大圖

Sorry!! Testing of posting photo from fb only

回復 Yuk54 #16 的帖子

Not working. Try one more

登錄/註冊後可看大圖

回復 Yuk54 #17 的帖子

登錄/註冊後可看大圖

回復 Yuk54 #18 的帖子

Eventually work. Sorry everybody

Yuk54 發表於 2016-6-23 14:46

You are working very hard

You work harder than I do !