[囡囡推介] 後生靚女廿几歲,白滑真波39F安娜,熱情如火,風騷姣西lisa,大大波,西西窄,仲有天然水,服務一流,好有AV FEEL,好刺激!好過癮

名稱: 安娜
地區: 深水埗
網址: //141-hk.com/zh/A26607-深水埗-樓上骨-安娜.html

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

一收工走左食安娜,真人真係好靚女,水汪汪眼睛,甜美可人,光豔照人嘅大燈泡直射而嚟,攬住我就用真波頂我,又係摘桃又錫我,搞得我心跳加速,一齊鴛鴦浴仲好細心為我洗勻全身,如是者有齊巨乳波推,夾腸仔都有,pat pat擦細佬,水中簫吹奏一番,時不時有深喉,佢條摩打脷會奶嚇龜頭,幾有節奏,巧功架,巧舒服!沖完返上床,我黎服侍佢先,起身壓住佢,身貼身好C服,先細車一輪,又啜佢lin lin ,啜佢linlin時佢反應好強烈,表情好肉緊,奶頭都扯旗,一路錫一路用手搓佢條鮑魚,哇!細妹已經有真水溢出,連我支手都濕左,到佢服侍我,幫我奶暈全身,錫我耳背,下巴,lin lin,大脾,錫袋,袋底,袋麵錫勻,調情功夫做得好到位,環保吹奏,吹時會比個淫樣我睇,勾引我,唔講真係以為自己拍緊AV,仲有橫簫直笛,吹技一流,真係好舒服,搞到我都差D爆出,叫佢上套埋位,佢一邊吸啜lin lin一邊上下抽坐,勁刺激勁舒服,又趴系我胸脯利用雙腿夾磨,我波不離手,妹妹好窄好水,男上,邊渣波邊浪漫式的插,找尋感覺,最後狗仔,猛烈進攻,全身打冷陣,好有成功感,我全程好滿足
nice body.
多謝師兄分享
回復 enjoyhk148 #1 的帖子

多謝分享
多謝師兄分享
回復 bob98 #5 的帖子

索女仲有對奶皇包

索女仲有對奶皇包阿麗無敵巨波大過頭

bobking 發表於 2016-6-26 14:46
39D波神,係男人都想屌

花式任你玩

推前列腺,手勢一流
bobking 發表於 2016-6-26 14:45

索女仲有對奶皇包

索爆, 魔鬼身材, 有女友feel 安娜, 白滑大波39F,毒龍深鑽功厲害 ,水啸,冰火,口爆颜射, 夠淫夠姣,多水多汁好砌得
白滑大波又好水
zyxeee 發表於 2016-6-27 10:36
索爆, 魔鬼身材, 有女友feel 安娜, 白滑大波39F,毒龍深鑽功厲害 ,水啸,冰火,口爆颜射, 夠淫夠姣,多水多汁好砌得
白滑大波又好水

粉紅靚鮑,夠窄好插
粉紅靚鮑,夠窄好插

毒鑽同吹功都咁勁  
毒鑽同吹功都咁勁  

高挑修長美腿,身材極具曲線美

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-4-24 00:44