[囡囡推介] AV式口爆38G大乳牛Ada,爆到成口精,真係好攞命

名稱: Ada
地區: 油麻地
網址: //141-hk.com/zh/A23856-觀塘-樓上骨-Ada.html

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

觀塘樂昌樓Ada,身材高挑修長,曲線玲瓏浮凸,有波有腰有蘿,皮膚又白又滑,38G靚波,具有時代氣息,
入房同我黎個深情擁抱,忍唔住攬埋佢搓揉一番,主動除衫啦,佢除得快過我,大導彈已經瞄準我,
跟住佢帶我入浴室沖涼,花灑一開,佢就好溫柔咁替我洗白白,係Ada嘅溫暖大奶黃包中,享受畀佢夾腸嘅滋味,水中簫完上床玩,
熱情似火玩人體光豬式漫遊,高級環保吹奏,落深喉加眼神交流,舌頭好犀利係龜頭上打轉,快速谷爆,細佬硬到不能再硬,真係攞命,
於是帶套就地正法,瘋狂係上面咁搖擺,囡囡即時「呀呀」聲叫個不停,真係如一頭猛獸,
再嚟一招推車仔,床邊推到埋牆角,換5、6個體位,囡囡戰鬥力特強,勁好屌,最後AV式口爆完事,爽到暈。
nice boobs.
回復 manlai196 #1 的帖子

大乳牛 勁
支持支持!
lots of make-ups
正式大乳牛
多謝師兄分享
多謝師兄分享
support uncensored pic.

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-4-27 02:19