生個BB洗左幾多錢?

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

由發現有左開始計到出世一刻~
錢,有多洗多,冇都要洗。不能輸在射精前,師兄。唔洗錢,咪中出。來自: iPhone客戶端
養車貴定生仔貴
生仔真係好貴  無錢唔好諗
去山頂眛唔洗咁貴咯
最少幾萬
去政府醫院生,每天$100。4天共$400。
回復 monsteralk #1 的帖子
5 G+ f' M4 f* Y$ b  d, V6 n$ b3 g" e% f
i sues many many money money
It is subject how well u wanna your baby to have
2 O  _  }6 Y7 O3 g/ B
甘就吾算几多钱嘅,平时食下补品啊,有时产检啊,加生产果时,顺产定开刀啊,等等# w3 `6 Q  s+ P4 s
都系一年时间者,应该 1皮到1.5皮左右啰
, J: P, X8 u% J, d! P* `2 F0 A' C3 H% o7 t
小case 啦.
剛剛朋友係法國醫院開刀要8個左右,醫療另計,咁都要12萬左右由發現到生,我省省地計埋D雜費,例如bb衫奶樽,助奶器,床呀.Bb車..玩具仲有好多其他,公家生大概都要5皮左右
原來法國咁貴吖,生定唔生好呢?

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-4-26 23:20