[曼谷] BongKot 既 Nooknik 提供5味服務仲有貨櫃車,波推,69同潮吹

簽到

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

小弟上星期在曼谷玩左7日6夜
本來想用日記形式分開七帖出
但覺得太過鎖碎
不如將行程最好玩既一個女女(前後搵過兩次,第5同第7天)先同大家分享
其它一d小弟覺得有用既資料會容後補充

在4台拜讀過ilovejapangirl兄以下既大作
http://141hongkong.com/forum.php ... peid%26typeid%3D307
於是在30/6去BongKot (按ilovejapangirl兄指示唔難找到的)試下重口味既服務
當時有6個女女在內
我選左 Nooknik  (相片見 http://www.bongkotmassagesoi22.com/index.php?mode=ladies)
其實6個都唔靚
不過靚女唔會係呢d場開放後庭啦
Nooknik同我講23歲但睇落起碼25-6歲
除左衫之後乳暈仲又黑又大添
相信睇到呢度應該有8-9成師兄唔會再睇落去了

一入到房關門就舌吻了
之後提供5味服務(吹、獨龍、算腳趾、前門、後門)加上波推同69樣樣做得認真投入
我出完之後大家傾陣計
佢見我用手搞佢陰蒂
就捉我兩隻手指插佢妹妹
仲幫我調校角度
大約兩三分鐘後就有小水柱噴出
完成小弟人生既第一次成功令女伴嘲吹
個半小時2,100B (小費幾多就唔好講了,怕俾師兄插)

到左曼谷遊最後一天(7月2日)
我早上未到10點已到
Nooknik見到我就從房撲出黎擁吻我
錢都未俾就帶左我上房
呢次係2小時2,300B
因為之前虛耗子孫太多
所以前後門都插左好耐先完事
Nooknik仲好開心話黎左幾次高潮
休息一陣
佢又捉我插佢妹妹
由兩隻手指慢慢逐隻加到4隻
出事咯
潮水從Nooknik蜜穴洶湧而出
射程超過一米
我成隻手臂濕晒,側面都被噴中(因為我避開被正面噴中)
佢胸部同胸部以下都有唔少水
用來鋪床既毛巾都濕左過半
我依家先相信日本AV既嘲吹場面唔一定係偽做的

今次行程最大體驗係夜場女既美貌同服務係魚與熊掌
簡佈其它食女情況
D1 蛇美女 ST 2,500B
D2 LaBelle 3,400B (#207)
D3 Pretty 2,400B 2 hrs. (Winny) 服務唔錯
D4 Addict 2,700B 2 hrs. (Bunny 大學生係盤谷人壽做Manager,請假10天搵快錢) 好有heart但技術平平
D4晚 Spankys ST 2,500B+700B Bar Fine + 155B Lady's Drink + 350B 房錢 --> 叫 Petty的超級靚死魚(仲有B+/C–天然波係泰妹黎講勁好身材) 勁跌錢
D6午 Addict 2,700B 2 hrs. (Boom)
D6晚 Pretty 2,400B 2 hrs. (PP)

歡迎各師兄查詢小弟行程細節
定當知無不言

補充內容 (2016-7-5 10:22):
34樓有小弟對 Pretty 同 Addict 兩間場既個人評價同感受

補充內容 (2016-7-6 10:47):
比較過唔同找換店,發覺 Super Rich最好,係Nana BTS站入面有,要對換的話記住帶passport

補充內容 (2016-7-11 09:49):
legalboy1123兄88樓留言:
昨天到埗就去了BongKot 找Nooknik 試吓. 由於只是10:15就到, 她仍未化粧, 問我是否介意. 我來求服務, 無所謂啦. 如果講樣貌我比4分, 身型粗壯. 不過肯比行後門的女女來講算後生D. 但服務我比10分.
身材唔再多講, 由見面開始全程笑容滿面, 細心問候, 不停舌吻, 沖涼有水中蕭, 之後獨龍鑽咗好耐, 腳趾, 波推都有. 事後按摩都好用心. 之後我用手指插佢妹妹, 不過未能成功令女女嘲吹, 只是床單濕了一大片. 佢真係好多水. 跟著又插多次後門. 爆發完成. 留下子孫和小費離開. 滿意地離開.
Nooknik 服務真的竹用很心, 不同其他Massage 女女機械式. 不過要求樣貌, 身材的ching 就算了吧.

補充內容 (2016-7-11 09:50):
suentony兄91樓留言:
首先多謝師兄的推介!今日下午二點幾試在nooknik,真係同師兄份帖講的一樣,條女好很狂野又大食,小d千祈咪揾佢,其他過程唔講啦!淨係講潮吹,條女直頭同d日本AV潮吹女優有得揮,水又多,妹妹不斷抽搐係咁噴水,可以連續不斷高潮及潮吹,如果你隻手又強壯夠耐力,我估她2小時不斷潮吹都得。我今日做了一發,之後按咗一陣之後,佢就死撩我搞佢妹妹,事緣我沖凉果陣就弄到她來了幾次噴水,佢話我搞得佢舒服,既然佢咁欣赏我,呢次就捨命陪君子,鹰哥上身起勢咁用黄金二指抽插佢。半小時有多小弟真係頂唔順,其間佢不斷有噴水及妹妹搐,都不知她的妹妹是什麼構造,我話我隻無哂力拿不起来,她說她還想要!真痴能線!我只好同佢講我明天再來找妳!咁先放我走!我現在手仲好軟吓!各位師兄如果想感受吓鹰哥上身,一定要找NOOKNIK,佢一定滿足到你!
有個Happy Holiday ,砌足6日,夠哂好享受
回覆 讚好 不讚 使用道具

為支持本站的質素提昇,請多向不同的會員評分(尤其是用心發表的會員),多謝合作!

Sorry 比唔到分你,不過知你比咗好多家用

為支持本站的質素提昇,請多向不同的會員評分(尤其是用心發表的會員),多謝合作!

玩足咁多日,師兄行程真精彩

回復 nestse #1 的帖子

BOOKMARK左個貼先我來緊9月會去曼谷

如果日日都同潮吹女砌,肯定精盡淫亡。

想問問問什麼是貨櫃車??

多谢Ching包胶,小弟8号到,请指教。

nestse 發表於 2016-7-4 15:38
小弟上星期在曼谷玩左7日6夜
本來想用日記形式分開七帖出
但覺得太過鎖碎

師兄有潮吹妹的 Line 可 PM 我嗎?我也想試試潮吹及四指入,
不過我認識店裡的另一位小姐,進店不選舊識的話會有點不好
意思。  如果有  Line 我可以單獨把妹子約出來在飯店玩...

Many Thanks

前輩真係有心有腰力有財力啊. 冇係AGOGO踩屎就完美了.

ilovejapangirl 發表於 2016-7-4 20:12
師兄有潮吹妹的 Line 可 PM 我嗎?我也想試試潮吹及四指入,
不過我認識店裡的另一位小姐,進店不選舊識 ...

師兄試完請分享潮吹啊…

謝謝師兄既報告
小弟都在考慮曼谷之旅
對師兄D3和D4的囡囡有少少興趣
可否有多少少細節呀?

多谢Ching包胶,小弟,请指教。

多謝師兄分享HAPPY到腳軟的旅程

bing5354 發表於 2016-7-4 18:28
如果日日都同潮吹女砌,肯定精盡淫亡。

潮吹硬係過引好玩啦,最雖就是的囡囡是死魚,挍来挍去都無反應!

相當精彩

Very nice report, I'm just back from bkk too

thank you for your report