[尋人] 想搵毒龍鑽勁嘅囡囡!!!

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

各大大:
                               細路我搵開而又認為毒龍鑽正嘅囡囡已無做, 現家非常空虛及後悔!!!空虛係因無搵唔到鑽得咁叻嘅對手! 後悔係....無同大家講! 因為呢個囡囡話做熟客都夠, 唔駛推介!   
                               現在細路我希望各大大推介毒龍鑽勁嘅囡囡係細路, 因為我......菊花好痕呀!!!!!
大子由美,上環jamixxxx
太子由美仲有做咩?????
我都想搵,好少女做
回復 ivanwcm #2 的帖子

兩個我都試過, 但無我話無做嘅3成咁正!!!!但都多謝你嘅回應!!!!
有冇試過金輪ki ki?
回復 lokielok #6 的帖子

都試過, 但係真係都無我話無做嘅囡囡4成毒龍鑽功力

呢條老臭閪食屎啦!
請問有無上述其他毒龍勁嘅囡囡介紹俾細路呀?!??!?!?!?
依家嘅囡,技術上和服務上都好難同以前d勁人比了。
ylover321 發表於 2016-7-7 22:11

都試過, 但係真係都無我話無做嘅囡囡4成毒龍鑽功力

Kiki 都係得四成
可唔可以透露下你之前搵開果個叫咩名

龍華SANDY!
絕對同意元老見解,VERY GOOD。仲有環保X同X爆!
回復 will10 #15 的帖子

無, 佢有咩服務?
回復 ylover321 ##1 的帖子

無做過
真想試看看
KIKI都叫做我印象中鑽得比較深的女. 其他真係一般般. 可能要搵D指壓場, 熟左問KEEPER或女女有冇邊個鑽得勁.
回復 will10 ##15 的帖子

囡囡收咗山都差不多2-3年啦

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-4-23 23:15