[正宗桑拿] 回歸遊 - 紅太陽

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

話說星期六晚同損友係深圳食野。。食飽飽就同損友討論去邊樹。。
傾傾下發覺有個舊場新轉手。。做緊超抵價錢138中泰式連小費仲送5個大堂。。
唔洗諗啦。。一於去一試佢究竟係龍定係蟲啦。。
即刻係春風路打個的直接去場所門口。。今次我地既目的地就係 鴻泰洋 喇。。(照片為第二日補拍)

更衣室都算幾大。。LOCK仔服務非常勤力。。抵讚。。
除曬衫就走去沖涼。。見到佢有個水池唔大。。但係幾靚仔。。

沖涼。。冇野好講。。沐浴露係國內牌子。。不過好香。。我揼骨果時JS都聞到。。
偷跳既同學們就自己小心喇。。
換完衫就拿拿聲上大廳坐下先。。但係。。頂。。要行樓梯。。。好彩唔高。。一層姐。。

終於行到上黎。。。

上到大廳即時見到大大個牌寫住有優惠。。

搵返個靚位坐定定先。。

叫個按腳。。要女既。。部長(主任??)話要等喎。。咁唔緊要啦。。叫損友幫我霸住個位。。我去參觀下先。。
佢呢度有幾多桑拿既設備。。例如。。。
有呢個叫鹽晶汗蒸既野。。

入面就係一堆會發熱既石仔。。玩法就係將自己埋係D石仔入面。。應該係幾好玩既。。但可惜小弟唔識欣賞。。

玉石熱療。。訓係度暖暖地咁。。都幾過癮既。。好似韓國果D熱地咁。。

熱坑。。呢個同玉石熱療既分別就係。。。呢個唔石地係木地板囉。。哈哈。。

除左呢D之外仲有。。

仲有台波同乒乓波。。。

跑步機。。

其實仲有捉棋、茶藝、小型兒童遊樂園、同埋可以圍埋吹水用既沙發。。(部份冇影到相)

餐廳。。我呢D咁為食既吃貨。。呢個地方係必須既。。

鐵板燒。。聽講客服講好推薦鐵板牛柳粒。。

餐牌。。

餐廳全部係軟沙發卡位。。坐得CC服服。。但小弟就略嫌張台同張櫈太開。。食野唔太方便。。

雖然小弟都食煙。。不過其實小弟真係唔太支持係餐廳食煙囉。。
因為煙頭會整到D沙發好快爛。。仲可能燒著。。

睇完餐廳睇廁所係一貫作風吧。。

係呢度要第一彈佢個設計。。點解除左沖涼區果個廁所之外其他男廁冇座廁先。。
第二彈佢沖涼區個廁所都幾臭下。。唉~~

好喇。。參觀完都要返埋位架。。一坐低冇耐有個部長(主任??)就走埋黎問我飲咩。。仲問我安排左大堂未。。
咁我咪話安排左。。但未黎囉。。因為要女按腳。。要等喎。。。
因為眼見當晚都幾多人。。大廳都7成幾滿。。

跟住部長(主任??)二話不說走左去。。過左一陣就。。幾分鐘啦。。
就拉左個幼幼技師黎幫我按腳。。呢D服務抵讚喎。。

跟住同幼幼愉快地聊天。。不知不覺45分鐘過去。。打算簽50比幼幼啦。。
點知佢一野彈返過黎話大堂只可以簽30咋。。下。。即係想比多D都唔得。。
不過算啦。。既然唔得就唔勉強嚕。。

跟住損友因為要左男技師。。所以一早按完。。就睇下電視啦。。
點知佢電視頻道選擇都有點少。。不過好彩都有廣東體育台。。唔係今晚冇波睇都唔知點算。。

睇睇下唔對路喎。。好似愈黎愈多人。。同損友商量之後都係決定上房按摩先。。
期間發生左一件好搞笑既事。。就係小弟同損友坐係度睇緊電視果時啦。。D服務員同部長(主任??)成日行埋黎問我要唔要生果咁。。
仲係咁講話。。食啦。。免費架喎。。要D啦。。有呢樣果樣果樣呢樣咁。。哈哈。。去咁多年骨場都係第一次見D服務員同部長(主任??)會迫人食生果。。
仲有一件又係好搞笑既事。。話說商量完之後打算去個廁所先叫部長(主任??)安排上房按摩啦。。咁去之前飲曬杯可樂喎。。跟住去完廁所返埋位。。
有個服務員跟住我尾埋黎問我要唔要添多杯可樂。。我話唔洗。。準備上房架喇。。
跟住個服務員走開左。。我就拎返個叉電線。。轉返個頭既時候個服務員拎住杯可樂話。。再添一杯吧。。做咩呀。。我中獎咩??再來一杯??哈哈。。
既然佢盛意拳拳咁。。我唯有飲多杯可樂先上房啦。。飲完即刻急急腳走。。怕佢又返轉頭幫我續杯。。。

跟住叫部長(主任??)安排上房。。
又行樓梯????

NO LA。。。原來有電梯既。。
電梯入面有樓層分佈圖。。原來呢度仲有網吧、雙人影院、卡拉OK等等咁多野。。下次有機會再參觀下先。。

上到四樓就由另一個部長(主任??)帶我地入房。。

開頭入左間一中一泰床既房。。然後話今晚人多。。用呢間房得唔得。。
咁損友話佢訓中式床OK。。咁我梗OK啦。。然後就分開房按。。因為我地都做泰式。。咁損友就按完返過黎訓覺。。

中泰訓覺房。。(間房個冷氣唔係好夠勁。。搞到我要脫上衣黎按摩。。仲係咁比個技師抽我水。。好彩都唔係完全唔涼。。
唔係就大鑊。。同埋佢KTV個隔音都差差地。。因為我好清楚聽到樓下唱咩。。如果夜晚都係咁就大鑊。。好彩果晚最後冇人唱歌姐。。)

泰式房。。(我損友話佢間房個冷氣好夠。。頂。。吹漲。。)

然後按摩都係果D野啦。。只能講手法還好。。一半一半啦。。
技師就。。本身唔係做泰式既。。不過因為冇曬泰式技師所以黎頂檔。。
本身技師話佢自己曾考入皇宮既雙宣組。。不過因為裡面太複雜所以唔做。。
咁我睇佢既質素。。入得宮有餘既。。但骨技就有待磨練喇。。。
都係果句啦。。要彈既係按頭果時用指甲囉!!!!!!

按完之後損友入黎做賽後報告。。話原來佢果個都唔係泰式技師。。都係臨危受命。。
咁睇黎呢個場都幾多客人。。唔夠技師。。個場應該招返多D中泰技師方為上策。。
跟住佢仲話見到我果個技師都覺得OK。。嘿嘿嘿。。。

==========一夜無話==========

第二日一早損友就走左先。。嘈Q醒左我。。
咁我咪玩下手機傾下V7囉。。玩玩下想去廁所。。跟住唔覺意整壞左個門鎖。。。
同佢客服V7講左聲整壞左個門鎖(客服V7係去之前加既。。話要拎電子優惠券埋單先有138優惠。。頂。。比佢水左。。原來就咁埋單就有。。)
是但整返之後繼續玩電話。。玩到眼訓就繼續倒頭大睡啦。。

大約訓到12點左右啦。。有個女部長(主任??)入黎問我係咪門鎖壞左。。跟住我話我整返喇。。冇事。。
跟住個女部長(主任??)問我洗唔洗倒杯水比我。。咁我見口乾乾地就話好啦。。咁佢就出返去。。我就嘆下煙等佢啦。。
點知佢返到黎之後仲拎左個小果盤比我。。話見12點喇。。怕我餓喎。。食D生果喎。。

大姐呀。。你唔係想搏拎最佳服務獎下話。。你唔講清楚我會懷疑你對我一見鍾情架喎。。哈哈。。
食完生果又訓一陣。。訓到2點左右。。走出房外見到有人整緊個冷氣。。問下個服務員。。原來更新冷氣系統。。
跟住個服務員仲猛話唔好意思。。以為個冷氣師傅嘈醒我。。拿。。呢D咪服務態度囉。。

跟住落返樓下。。見有D餓就試左下佢個餐廳既出品。。
叫左個潮州炒飯。。個賣相的確係唔錯架。。食落都唔油。。又夠乾身。。不過。。佢個師傅落鹽就重手左少少。。同埋D鹽未炒散。。有些少敗筆呢。。

食飽飽好上路。。沖涼更衣又唔多講喇。。不過LOCK哥仔全程笑容滿面既貼身服務的確係值我比20蚊人仔小費既(平時我都係港幣10蚊)。。
跟住前台埋單乜都唔洗出示就比左138全包宴果個優惠比我。。全程又食又揼又訓又飲。。都只係需要放低213個大洋。。性價比???。。。。唔洗比喇掛。。。

~完~

==========邪惡的分隔線==========

大家可能會係某網站都見過呢份報告。。仲要係更豐富既TIM。。都係小弟寫既。。
可惜因為某D原因。。小弟唔係果邊再寫報告。。而可能有機會既話就轉過黎4台寫下。。
小弟一般係以遊記形式去記錄北上既玩樂情況。。
小弟第一次係4台出報告。。多謝各位CHING支持。。

回復 gn747615 #1 的帖子

我記得係大堂後面果邊好似有座廁,冇咩味
回覆 讚好 不讚 使用道具

回復 lawkakaq #2 的帖子

有d咁既事??下次去搵下先

謝謝你的報告, 你們的支持是我們最大的鼓勵。公司剛轉手不久還有很多方面要更換和完善, 你的建議非常好, 我們會進一步改善, 謝謝

gn747615 發表於 2016-7-6 11:37
話說星期六晚同損友係深圳食野。。食飽飽就同損友討論去邊樹。。
傾傾下發覺有個舊場新轉手。。做緊超抵價 ...

跟住同幼幼愉快地聊天。。不知不覺45分鐘過去。。打算簽50比幼幼啦。。
點知佢一野彈返過黎話大堂只可以簽30咋。。下。。即係想比多D都唔得。。

睇到你上面呢個句, 有家教, GOOD! 我要出動了!!

好包交一定支持

又好服務幾底玩

正骨好...舒筋活絡....給你個讚

最後一張圖完全贏晒, 真REPORT, 有講好又有提唔好, 抵讚!

可以一試,請提供地址!

回復 人不風流枉少年 #5 的帖子

咦....水怪終於去左喇喎...report係邊樹???

回復 macabresirius #9 的帖子

小弟不嬲都只出真report...只不過以前上4台都係做cd-rom...係另一個網出開report...但最近同該網話事人有些少磨擦...至令小弟對果邊心淡...以後或會轉移黎4台出玩樂reprot

回復 2010sae #10 的帖子

東門中路旺業豪苑...羅湖關口有廠車...再唔係可以坐地鐵去翠竹 / 晒布地鐵站行過去...腳程約10分鐘

gn747615 發表於 2016-7-8 15:17
回復 人不風流枉少年 #5 的帖子

咦....水怪終於去左喇喎...report係邊樹???

水你個頭, 我repory係呢度呀 : http://141hongkong.com/forum.php?mod=viewthread&tid=1657565&page=1#pid65245281

我港式, 貼左另一版度

gn747615 發表於 2016-7-8 15:18
回復 macabresirius #9 的帖子

小弟不嬲都只出真report...只不過以前上4台都係做cd-rom...係另一個網出開r ...

睇嚟呢期呢間場彈起

回復 macabresirius #15 的帖子

又唔算彈起, 因為始終係老正為主, 開放程度同環保場冇得比.
就係比較平囉, 環境都算OK, 地方大. 大場推油冇一千都要八百落樓, 呢度J完小費連加一先四百多啲啲, 果盤任食汽水任飲, 估計除咗被邀去第二間場試鐘, 平時自己過夜都會上嚟呢度138算數, 老正飯堂

人不風流枉少年 發表於 2016-7-9 07:15
回復 macabresirius #15 的帖子

又唔算彈起, 因為始終係老正為主, 開放程度同環保場冇得比.

hea場囉, 啱晒我呢啲hea神hea聖

相當不錯, 要去試下

師兄:我想知優惠做到幾時,有沒有限時間

得爪妹相. 有冇技師相?