[分享獵艷] 坦洲KTV之旅

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

以下純粹分享,不會提供任何資料,若果有興趣可以PM我組團。

時間:02 / 07 / 2016
地點:坦洲
人物:3 個人

過程:
事情是這樣的,我見好多師兄話而家坦洲比較好玩,所以上網搵到一個Wechat,搵到聯絡人就約左日子出發。
3 個人經澳門去坦洲,係拱北搭左十五分鐘車就到達目的地,七點半到達。
一去到見到成班30個以上DJ係門口打招呼,見到幾個都靚既,但志不在此。
地方闊大,睇上去好豪華,又好乾淨,點歌機又新。
之後經理帶我地入左房比我地選擇1 round帶8-10個入黎,佢講解我地聽,佢賣點係帶得入黎就成晚都係我地嫁啦,全部都可以onight,而價錢就3 / 8 /13,我地第一次去唔熟,見D cc都係後生既,星期六多人,驚後面黎D豬扒又選唔返前面,所以就第4 round 選擇完畢。3 個cc都唔過20歲既,玩得放既又主動既,點整都得。玩到十二點,經理提我地差唔多,我估間野收兩點,咁我地就玩到1點離開了,我就onight1300,我兩個朋友就太累不幹自睡300。期間CC問我朋友為什麼自睡,我話佢地沒feel,跟住佢比wechat我地睇其他cc既相,不過話5 / 15 / 18,而便宜果D知我地一定唔岩,最後我朋友真的太累,所以自睡了。第二日同經理傾返,話我地未睇晒就選擇左,所以無睇到5 / 15 / 18果D,下次先。

價錢:
酒水(啤酒白酒任飲)+DJ = RMB 400
房費 = RMB 260
CC = 3 / 8 / 13 or 4 / 12 / 16 or 5 / 15 / 18

求師兄PM 比料
回覆 讚好 不讚 使用道具

都唔平喎...

回復 bbispigheadhi #1 的帖子

请问Ching能否给到wechat,谢谢

回復 zhenxieyi #3 的帖子

我都覺得貴,不過真係勝在容易overnight

都幾好喎
有性趣加入

真不便宜…希望玩得开心就好了…

多謝CHING分享!

勁  玩一次 準備 3 張金牛.

等如 5 年前 CP 玩2次.

回復 Playdude #9 的帖子

唉,無辦法.....
我都想回到從前

回復 Playdude #9 的帖子

而家沙咀齋唱2粒都要3舊啦師兄

多謝分享

多謝CHING分享!

回復 bbispigheadhi #10 的帖子

咁坦洲的K女 質素 比幾年前CP 既 好一點嗎?

師兄能否PM聯絡?謝!

回復 Playdude #14 的帖子

幾年前既CP太強,而家無一個地方比得上。
但我自己覺得都ok既,起碼多選擇,女玩得放,唔似深圳,女又串,又少,比較好少少果d又話唔出去。

回復 bbispigheadhi #16 的帖子

帥兄, 幾時再去?
幾人成行?

想去既可以pm比微信我,下次叫叫你地

.謝謝報告

麻煩pm一下來自: iPhone客戶端