[唱K-GF] 佐敦明X

簽到

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

出開貼又分享多一次經驗,話説自從船仔無咗,大班A媽走咗去明X,佢在船仔我都有棒場,間中佢都有D好嘢,但近一年已買小見小,佢話依家好難搵女,質素好D都走去大埸,會所或者私鐘,想係細場食到好嘢已經好難!
經A媽再三來電終於搵咗一日茶仔捧埸,去到裝修幾好,同船仔比好十倍,但A媽話價錢一定貴嗰船仔,我當然知,佐敦基本貴旺角十至二十個巴先,我再問佢今日有無好嘢,佢話可能要將就D,我已知今次無運行,算,只係諗住捧下場,唔得坐陣就走,佢話第一part公司女,唔好介意,我無所謂,我玩咁耐都知有時要硬食一part等媽咪好交差,這也是我跟一些大班打好關係原因!
過一陣女到門口,我真係嚇親,我真係唔知見工點解會請同佢點解覺得自己可以做依行,魯芬一様,唔好話一part,一秒我都頂唔順,經再換兩三個終於坐個無咁樣衰,係無咁様衰唔係可以接受,我同A媽講就當我上黎同妳飲兩杯好了,坐完一part我想走,佢話陀地今日無貨,不如轉北會好D,咁無計轉北,入黎我真心無嘢講,佢既好D質素同金旺XD埸一能様,應該仲差小小,最後我話算把,我跟A媽飲多陣就埋單,佢都知真係唔掂都無留我,只係話晚無多靚女,我話有機會下次晩舞上來!
全程坐了個半鐘加一支大洒,收費一千,價錢合理如果有啱既女坐,但嗰日我覺得on9,如果有師兄知道晚舞質素,請分享一下!

明豬.前身係 快活角 果時都好多覩妹註場 之後差佬掃得多...........
而家果度d囡囡大不如前  算有質數 但無招呼 又要打賞 郁d又彈你檯
多謝分享,呢間唔會試。
其實而家佐敦滴場真是麻麻
謝師兄
可以唔使諗去!
早幾個禮拜去過一次, 發誓以後吾會去. 好似去咗啲50幾歲老母場.

A媽我都熟~ 不過已經好少去...船仔執前都有去兩次~ 依家去左佐敦場變成咁~ 想搵下佢飲酒都....難. 以前貪船仔茶仔去到10點定10半~ 地方又隱閉~ 果區得佢一間~
Ginga_S 發表於 2016-7-6 15:56
明豬.前身係 快活角 果時都好多覩妹註場 之後差佬掃得多...........
而家果度d囡囡大不如前  算有質數 但無招呼 又要打賞 郁d又彈你檯

哦!! 原來轉左呢度.....以前都有去過一次快活閣.
老點 發表於 2016-7-7 11:01
哦!! 原來轉左呢度.....以前都有去過一次快活閣.

之前快活角摺左 大班囡囡 上哂 艷吐花
有次上艷吐花 個老總 話明豬重開 d大班囡囡返哂上去

多謝師兄分享
老點 發表於 2016-7-7 10:52
A媽我都熟~ 不過已經好少去...船仔執前都有去兩次~ 依家去左佐敦場變成咁~ 想搵下佢飲酒都....難. 以前貪船仔茶仔去到10點定10半~ 地方又隱閉~ 果區得佢一間~

其實A媽在我認識當中都算信得過和做到嘢,可惜貨源有限,無計
carnut 發表於 2016-7-6 22:42
早幾個禮拜去過一次, 發誓以後吾會去. 好似去咗啲50幾歲老母場.

你係咪去錯左樓下間舞廳
以前快活X年代都成日去, 應該吾會去錯. 另外係個大班叫上去才去.
回復 bbben #1 的帖子

成千水,坐鲁芬!
carnut 發表於 2016-7-9 09:10
以前快活X年代都成日去, 應該吾會去錯. 另外係個大班叫上去才去.

你係咪好耐無搵個大班,咁好介紹

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-4-24 00:22