[曼谷] 曼谷 6-8/7 4日3夜 吃渴玩樂之旅 Part 1

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

Day   1

早機去但 Delay  左差唔多成 2點至到曼谷
一行5人Check in 左食埋少少野就出發
先去N記睇下會唔會開返 都係無T.T
去返E記 因為去過幾次都簡唔到所以無乜期望
入到去比預期好 都幾多囡 廿零個左右 可以食用率有4成
簡左個笑容好大波 + nunu
入到去例牌動作唔算好特別 唯一係天然波+甜美笑容
我其中一間朋友隔黎房都聽到佢地叫 應該玩都好癲
問返原來玩左2Q <---- 不愧為我師傅
夜晚食完晚飯就浩浩盪盪出發搵LT
先去左CB街掃一次 入左幾間都係得B記睇得下
轉場去左蛇美都望下 食用率都幾高
不過我心思思都想試次gogobar 雖然好多C兄都報告唔好
但人生總要試一次
所以再去多次B記坐低睇下 因為接近點零鐘所以都無之前咁多囡囡
最後簡左個四目相投 細細粒kawai既囡囡帶返去
問左佢幾點走 竟然係話up to you !!!So Good
返到去車牌傾計一輪  沖涼後就正常野 環保吹
可惜既係我唔記得我得一個套 所以第二朝就無得黎多Q
所以心思思下試下佢第二朝可唔可以幫我吹完口爆
哈哈!!事情同我想像一樣 趁未訓醒捉佢個頭去我細路到周遊一番
坐又吹過 企係到吹又有 最後十分滿意 最後比埋家用10點左右say gdbye

今晚晏少少出埋Part2
回覆 讚好 不讚 使用道具

支持報告:

得番一個套套..師兄真係有少少失策囉..

支持報告

等睇part 2 and day 2

期待期待報告!

冇左n記真係差少少,之前去親n記都有選擇困難症

Kingofactor 發表於 2016-7-9 22:43
得番一個套套..師兄真係有少少失策囉..

哈哈 果時都醒唔起

Ken1024 發表於 2016-7-10 00:26
冇左n記真係差少少,之前去親n記都有選擇困難症

我同你都一樣  不過而家就無啦 !!哈哈

得番一個套

Thanks bro, have any photos ? How much did you pay for LT ? Thanks

酒店點會冇套
囉個電話就有啦

fayhk 發表於 2016-7-10 08:02
Thanks bro, have any photos ? How much did you pay for LT ? Thanks
我用電話po所以唔識up ....LT 要6000 + barfine !!!好似變左公價咁-.- 如果蛇美晏D 4500都有交易來自: iPhone客戶端

Lumix 發表於 2016-7-10 09:14
酒店點會冇套
囉個電話就有啦
哈哈 我通常都唔想搞到酒店!來自: iPhone客戶端

多謝師兄分享