[正宗桑拿] 遊行游痕

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

遲來的報告
7月1日,靠遊行偷下雞,首先梗係真遊行啦,維園行到灣仔,出左身汗,件衫臭臭地(做戲做全套),攪掂出發第二場游痕,子孫游,細路痕
去番上次個間$658,鬆下骨,出下火,洗完白白飲杯檸茶去大廳,嘩甘多人既,頂,冇時間呀死野,O,佢地居然睇馬喎(真跑馬),佢地居然同經理講馬經,好似係屋企甘,@@
唉我時間緊迫,問經理有冇好野,佢話要等好耐,頂,上次個件啦,好入閘
嘩,久別重逢,佢一見我勁開心,主動抱抱,我話掛住佢,即車埋黎,攪到我想即上馬,佢話揼左先啦,甘又係,好part1開始,今次佢幾醒目,我話剛遊行完,佢好貼心幫我小腿按多兩下,我話鍾意佢part1最後個下,佢就整多幾招俾我嘆,唔,爽晒
Part2,都係d啦d,但今次多左少少gl feel,完事,走人兼交人
埋單後,經理俾左個mark six 貼士俾我,唔係叫我投注呀,係呢個場既六件荀野,死啦,甘以後有咩遊行,煩請兄弟通知我一聲至得啦!
多謝分享 新興一間都未去過
回覆 讚好 不讚 使用道具

回復 億兄弟ebrother #1 的帖子

有乜野好number推介?

多謝師兄的分享.