[曼谷] 曼谷 6-8/7 4日3夜 吃渴玩樂之旅 Part 2

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

Day 2

承接上集提要:比完家用就同囡囡講拜拜

今日就約左媽媽生夜晚落Pimp
同埋個人有D攰所以唔預會出炮
起床例行食下飯買下手信就出發去浴室
琴日帶朋友去過E記所以轉返老地方玩下
下午5點紀鐘左右
我師傅去左P記度睇 我同幾個朋友就去A記
經過C102門口見到都麻麻地
入到A記一個都無 嚇到我啊心都跌出黎
之後開始有腳步聲 一個個出黎大約十幾個左右
食用率都有3成 可能好多開緊工
最後我朋友簡左個上去
(之後問返佢報告好滿意,咁都放心晒)
(我師傅就報告P記都麻麻 無A記咁好)
(另一個朋友就返左去E記搵囡,報告一般)
我返左酒店等齊人去Pimp

約左9點鐘準時去到
搵返之次相熟媽媽生開左間中型房
因為貪佢入面可以飛Bar
對上一次玩到試過同我朋友打J
另外同想同我師傅就地正法 不過好彩佢阻止左
費事唔知點計又唔知會唔會有手尾
因為我地專簡星期4有event 但其實玩房都無乜所謂 之前坐沙發氣氛就好大分別
我地每人叫左個玩
我果個眼大大,高高地 本身以為對波好細
點知飛bar後都唔差 仲要係天然
同埋好玩得 仲會幫我飲酒 哈哈!
So Far 今次去都好高質素 唔差
因為之前試過係pimp帶囡過夜
貴到hihi (要買鐘+過夜)
今次玩到12點左右走啦
因為要轉場去返蛇美搵LT
囡囡都話唔好帶佢走 計過條數比我話好貴
(7500+6000)
跟住我飲得太多所以同另一朋友先行返酒店休息
其他三個繼續去蛇美搵食
聽返其中一位朋友報告食左件
天然大波,高地靚樣過夜
因為囡囡第二朝要返工 應該係part time !!

Day 3
抖左一日最後一日梗係要去返老地方A記啦
12點幾一入到去
嘩!!!!!!!!
我無睇錯埋 超過30個囡囡係到
太幸福了 簡左個笑容甜大波既上房
一揸過下就知係假波 不過都算相頭好睇唔緊要
沖涼水中蕭,周遊都有
上到床車牌咩都做晒 好有女朋友feel
傾傾下佢會有時去香港開工
仲識講尖咀,旺角,元朗等等 突然好有歸屬感
同埋問完原來佢地每月有一次早會
全部囡囡都會返齊 我心諗真好彩
落去坐大堂等朋友時一路陪佢地係到開會
同埋有時同佢既朋友傾下計咁
直情覺得我係到做添 哈哈
之後就到回到地獄時間!

之前去幾次都無打文
今次見同朋友一齊所以打篇回憶下
打得太長請多多包含!
報告精采,詳細介紹各項,長而有用多謝
回覆 讚好 不讚 使用道具

回復 justinkinson #1 的帖子

如果有相仲正師兄

Ching 有雞運

今次so far 都ok 因為試過幾次有經驗所以唔想再比自已中伏來自: iPhone客戶端

3366 發表於 2016-7-10 00:57
報告精采,詳細介紹各項,長而有用多謝
多謝 希望幫到大家同開心分享下來自: iPhone客戶端

正呀, 泰妹真係好多都好NICE, 大場入面比較小機會中伏

回復 justinkinson #1 的帖子

多謝分享

Good sharing

Thanks for the detailed report
It's natural that any trip to Bangkok is action packed
Your next part of the trip report awaited

Thanks for the detailed report
It's natural that any trip to Bangkok is action packed
Your next part of the trip report awaited