【飛女】絕頂美少女, 大眼睛咀小小, 超好服務~~~真人相~~~

簽到
名稱: 飛女
地區: 荃灣
網址: //141-hk.com/zh/A35694-炮台山-兼職女郎-飛女.html

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

飛女% _3 d5 j6 S; ]  L- J
$ N: n) x$ D% C
IMG_0059.JPG * v6 j* s- c3 T' c& M
8 n1 ~& }/ ^: H7 j- m  L
入到房見到真人之後真係唔錯, 樣貌好有嫩模味道,好有星味,五官好好睇 , " R1 o+ o6 V, `; C) v, J
夠青春又愛, 又有波波,  再黎個抱抱, 報鐘之後我攬住佢,望住佢大大隻既電眼、又有超性感既咀唇 " c, i) \% x) l( B
淫蕩同埋靚索相配合,真係睇個樣都掂晒,如果期期有D咁既MODEL樣,我地真係發達啦。
! K5 ]6 F* w6 I: e3 F
3 j3 U1 S' Q. R1 W9 H' g; L  a瘋狂錫住除衫,一睇,身材FIT到漏 ,走肥苗條皮膚滑,仲要有前有後,引死我咩,美麗既胴體,
+ h9 _" T/ W* A/ U真係睇又爽,摸又爽! 好香滑既肌膚,真係正到呢,錫晒佢全身,真係好滿足!
: b* f2 W; A/ k, Z5 ^. N" z
' Z0 E) v+ y& m3 Y- o我地又忍唔住手, 再互摸一番, 之後佢先由耳珠開始鍚落去到頸, Lin, 大腿到下面7 W% L/ |6 }1 A: g* a) g
佢一路鍚, 我就一路摸佢妹妹, 搞到佢忍唔住幫我環保吹, 啜袋食蛋樣樣齊, 唔叫唔停~仲同我瘋狂奪命吹!勁爽
; i4 d1 t2 o4 P* p  H& y; ^; h& w之後轉個pose,狗仔式突入,一邊鋤一邊揸住對波波,oh yes!最後男上女下激烈突進,經過艱辛嘅一段時間之後,派彩!!!
條女好索
值得支持
好正!多謝師兄分享
多謝師兄分享
多謝師兄分享
多謝師兄分享
多謝師兄分享
多謝師兄分享
arlim120 發表於 2016-7-19 05:35 ' y, {- o( e, X/ V
多謝師兄分享

! k/ o! ?4 D& O/ A1 b$ F( |: e多谢分享
多謝師兄分享
多謝師兄分享

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-3-29 06:59