Club 9 7月一遊

簽到

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

話說老表從國外來澳旅遊,又想CLUB玩下,於是我一早提議去CLUB 9啦。大家都同意下,終於係上星期五晚出發。

之前未去過C9,但都聽唔少,收費一定唔平,冇計老表大把,又係外貌協會主席,所以一定要揀件靚。為免錯過時機,我地三人準時八點上到去,一早聯絡左媽咪留房,由於有熟人介紹,雜費她已經幫我地搞掂,俾個讚佢。媽咪都好清楚介紹收費,其實出嚟玩都唔會旨在嗰一百幾千,最緊要開心。

好啦,媽咪叫女入房俾我地揀,第一輪例牌飛,第二、三輪大家都係唔啱,之後,我同老表睇中左件白牌,北京人,白白淨,好留低坐陣先。之後,我又揀左件廣州妹,spinner type又有啲波路,同聲同氣。又再睇左四、五輪,冇個啱,啲女入嚟好似死老豆咁款,扮嘢笑下都冇,點揀得上手。媽咪稍後開始叫啲超模、星模、韓妹入嚟。坦白講,超模、星模得個高字,都係靚但唔係出眾標青個類。到韓妹入嚟,嘩,有一件真係超正,好似電視睇啲韓國女星咁正,我老表二話不說就mark左佢。其實,其他韓妹都唔係好差。最後,我嗰晚對手終於出現,一件江蘇妹自己找左入嚟,正,長頭髮大眼白淨C波,手幼腳幼腰幼,仲要有170咁高,又mark左佢留低。媽咪服務態度好好,都叫左十幾輪女入嚟,睇左過百條女都冇咋形,咁識做,醒正tips俾佢,開心死。

之後大家都係飲下酒,吹下水。由於我右手一件廣州,左手一件江蘇,又講白話又講國語,俾件江蘇妹投訴我唔知同條廣州妹講乜,又瞓身嗲我,又請我食波餅,都幾搏命,反而件廣州妹就正正常常,好似普通朋友同我傾偈咁。過左一排,媽咪又入嚟問我地要上房嗎,老表話OK,於是叫晒啲女出去問我地留邊件。我老表唔駛講梗係韓妹啦,我就留件江蘇妹,又識氹我開心,出嚟玩都係想咁啫。好啦,啲女又返入房,媽咪話要等房,今晚好FULL喎,冇所謂就等下。我條女唔知係咪開心得滯,入到嚟就主動車埋嚟,仲要係巨型坦克車添,心諗上到房有排玩(真係好好玩)。期間,我又成日望下條韓妹,其實十條有十條韓妹都整過架啦,係整得靚唔靚啫。呢條就真係正,波仲唔細,34D-22-34,比例好好,但憑我經驗都係假的。我仲趁機抽下佢水,皮膚好滑,好白,腰冇乜肥肉,總體嚟講係TOP LEVEL。

過左半個鐘,終於有房,咁就大家有大家HAPPY。我間房係盡頭,沿路聽到唔少呻吟大叫聲,我絛女仲大反應過我,未入房都係咁車,車住入房。入到去,佢叫我去開水先,佢一陣入嚟。佢入嚟沖涼個刻,再次體驗到wonder bra的威力,由C Cup變B- Cup, but fine, 我接受到。因佢對波形好靚,吸手pink lin and firm。沖完後上床,見床頭有枝KY,我問佢你要搽嗎? 佢二話不說又車埋嚟,咁我又即刻向下探路,首先外圍試探,有啲反應,之後探入洞穴,再駛出二指神功,條女攬到我實一實,嗌晒救命,仲話平時都要搽KY,係你先唔駛用,心諗真又好假又好,總之個陣happy就得,GF FEEL簡直係100分。一輪前戲後,我男上先做主動,之後條女騎上嚟,一騎上嚟就好似脫韁野馬咁,前後狂搖,仲要頂到佢粒cherry,爽死。再跟住整招掛鼓,佢又話好耐未試過咁,好正。抽插一輪後,最後男上交叉式派彩,佢話頂得太入好辛苦。

我問我老表條韓妹OK嗎? 條女對嘢係咪fake? 佢答左一句,maybe.......(心諗預左)

總括來說,C9囡囡的食用率有40%,可能我星期五晚去多囡,媽咪又幫手叫左過百條女入嚟,人一世物一世都係要見下試下啲好嘢,及時行樂呀!
師兄過夜定1Q?
洗費多少?
回覆 讚好 不讚 使用道具

回復 Wahgundam #2 的帖子

1Q 冇過夜,祖國3800, MK8000 (全包)

多謝詳細報告

回復 seabird #3 的帖子

3800是所有的(包括酒水,那个广州囡囡等等)总消费吗?谢谢!

回復 黄华德 #5 的帖子

$3800已全包了,但媽咪幫我簽了酒水。至於啲酒水幾錢我就唔知啦

又一精彩馬交報告,今日已經越來越少!!
一定要支持吓!!

回復 seabird #1 的帖子

其實條韓妹都有啲似 U-ie

登錄/註冊後可看大圖

多謝分享
我上個月去九號食果件韓妹都係正到有人有

回復 tenkaranbu #9 的帖子

我嗰晚都有十幾條韓妹,算多

很好的報告。多謝分享資訊。

多謝師兄分享

回復 seabird #6 的帖子

谢谢!这个花费并不多啊!没去过澳门夜总会,有时间一定去玩玩,…

thanks for the report brother, 3800 is not a bad deal at all In night club

多謝師兄分享,最緊要開心!

多謝分享

回復 seabird #3 的帖子

如果全包都ok, 最緊要係services好唔好

多謝分享

I also like to visit this club.

However, I ultimate want is to find a girl and pick her to hotel for over night. I think that feeling is what really I want.

But I don't know how to find the good quality girl for that.

回復 穿哥 #17 的帖子

我個條女又真係好好,好識做,又識冧客