貨真價實~40吋的震撼紫荊愛麗莎

簽到
名稱: 紫荊Spa
地區: 灣仔
網址: //141-hk.com/zh/A43119-尖沙咀-水療SPA-紫荊Spa.html

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

近期多左陀地妹,但好難約,昨日walk in上去果然無緣做到幼幼,睇黎真係要約好先上去,既然同陀地無緣就實際小小搵D有揸手既野好,個個都事業心重都唔知點揀好,徬徨之際終於比我見到lisa佢套白色透視裝真係引死人,小d定力都唔得

係好野先分享,現今好小有技師比到我貨真價實既感覺,除左lisa就只有chloe,好多人都話去dup骨都係只在出個火,越多花式就越好,但係我始終都係鐘意搵條女吹下水,談下心慢慢享受好

講返lisa先,係近期黎講算幾按得既一個,聽朋友講新黎既糖糖都好按得,但係今日就見唔到,lisa算按得好用心,我肩膀受傷既位置,lisa都幫我悉心照料,做介紹左隻舒緩膏比我,做細心過我條女

不過我始終都係鐘意同佢傾下計,講下笑下時間過得特別快,推油個陣lisa有意無意咁挑釁下我,可能我太集中同lisa傾計比佢搞一搞打左個震,r左陣pp就轉身再按,轉身之後lisa都唔會心急幫我,反而係幫我推下肚同心口,每次lisa幫我推心口我都會特別享受,近距離40吋既震撼,就好似立體電視一樣咁正,我都忍唔住迎面而上,用天然乳液去洗下面簡直係一流既享受

Lisa慢慢移前為小mk服務,lisa一邊玩弄,我一面去享受40吋軟綿綿既感覺,lisa都好配合我既動作,環迴立體聲火辣既身材小mk好快就頂唔順口吐白沫氣絕身亡

Lisa你係得既,果然係貨真價實40吋唔講得笑,差D比佢搞到我抖唔到氣

回帖獎勵 +10 元錢

好正多謝分享

回復 mkwing #1 的帖子

間野囡係正 可惜好多都RT
多謝分享
對波真係幾正
多謝介紹
好大既必要試
咁大對奶真係要試試
好靚既奶奶
多謝分享
very nice figure thanks for sharing
多謝分享
多謝師兄分享
多謝分享
多謝師兄分享
禿鷹怕小鳥 發表於 2016-7-13 01:04
回復 mkwing #1 的帖子

間野囡係正 可惜好多都RT

What is the RT?
Thanks!
多謝師兄分享
mkwing 發表於 2016-7-12 19:26
近期多左陀地妹,但好難約,昨日walk in上去果然無緣做到幼幼,睇黎真係要約好先上去,既然同陀地無緣就 ...

woo, very sexy, like
好大對野

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-4-27 11:38