[一樓一] 沉船問題

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

有冇邊位師兄曾經對某位上過嘅女女產生左感情,而最後結果係點?分享一吓
回復 我愛田甜apple #1 的帖子

沉女死硬,好自為之
師兄企硬,沉船衰硬!
嫖、賭、飲、蕩、吹,沉一樣都死,何況嫖排第一位!
純個人意見
如果已經想沉,其他人點講你都幾難聽得入喇。
但係沉一沉,自己要識得醒。
自己都係想玩下個感覺,玩過就算,唔好傷身入肉。
另外都俾自己一啲興趣,唔好成日諗住囡囡。
當然呢個囡囡真係岩,好,夾。其他經歷同自己唔同。
但係妳都要醒啲,要知囡囡係點先囉
唔好制 沉船好難翻身
回復 我愛田甜apple #1 的帖子

我最多會幫襯多啲
始終係不同世界,好難一齊
一定要醒lo
我都試過,我自己搵大約50K月,沉到每星期點都搵佢一次,有時會過夜,當然有時會同女出去食飯,果時成日都想私有化佢,但其實d女(有d質素果d)佢出黎做除時一個月搵多我幾倍,所以點會俾自己私有化
沉船是沒有好結果的。尊重囡囡,讓她尊心工作吧,如果真的是一起了,會不會接受囡囡每天都和其他人做這個工作,如果師兄是好有錢,可以讓囡囡收山的話,你就會得到佢。
師兄企硬,沉船衰硬!
講到尼個問題,我都有小小經驗分享下。
大學個陣,手頭上money比較充裕,經常去深圳東莞玩,可能後生無經驗啦,一個星期至少去一次。果時我有gf,不過就異地。出去玩都無人管,久而久之,見得女多,又同自己條女整日有矛盾,出去就當發洩下情感咯。當你越失落既時候有條女又甘溫柔甘善解人意既時候,就係你最薄弱的時候啦。
之後我就撞到個女,樣靚身材好,至少搵過佢5-6次啦,熟都熟到爆,我對佢好,佢又對我好,好快就有不一樣的感覺啦,之後我都唔知點解同佢講,不如唔做啦,跟我啦,我以為唔會有回應,捻唔到真係應承左我。。。
之後我地就係深圳租左間房,我就去果邊住左半個月,佢真係對我好到你唔信,幫我煮飯洗衫果d之外,所有男女朋友既野全部做埋,好到我唔知點算好。
之後我女朋友翻左香港,我都要翻去,哎!吊!
無辦法啦,唔通繼續包佢咩,人地都要正常生活噶,可能運氣好,撞到個同樣沉船既女,不過之後我都同我gf因為尼件事分開
其實我都唔知自己講緊咩,奉勸各位ching千乞唔好玩沉,失意既時候最容易中招,對你對條女都唔好太重感情
黃 賭 毒,  講感情你就輸了  

師兄包養佢要幾錢
我大陸都有經驗
沒有如果 , 只有結果 , 想到結果 , 不要當初
無,未遇到比較有興趣我朋友的女朋友
其實出得嚟玩,沉船都是好難控制,條女溫柔體貼,邊個吾會心動,其實無心的就算,不要去影響囡囡了。明買明賣咪算囉。如果玩真感情,只會痛苦,同條女又不會再見的
回復 百佳黃老太 #17 的帖子

大哥,請問最後發生乜嘢唔好的事

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-4-25 14:25