[美少女] HG韓妹一問

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

有冇師兄試過係HG叫韓妹
我見1200咁既價錢 質素是否沒保證....?
上個月去澳門食左個韓妹 8千幾 好正....
回到香港1200....信得過?
8千你都肯洗,千二去試一試囉!🤔
8千蚊都真係唔講得笑
8千係成晚 1200得45分鐘 嘿嘿
ANYWAY 今日收得早都會去試
有個2萬2
個樣成個少女時代允兒咁既....
佢入到房 係咁望住你 好有自信咁微笑 想你選佢......
我從未試過係房唔敢同女對望.....因為太OUT筆.....心虛.....
用手機回應 tenkaranbu #5 的帖子

2万2?鑲金咩!不如直接去韓國好過啦
回復 tenkaranbu #4 的帖子

8000一晚 ok wo, macau 邊度可 share ma?
回復 jjleung #7 的帖子

9號會所之嘛
仲有其他什費 不過成張單唔過10000
CHING 食完1200番來記得分享下
1200有韓妹?講韓語北妹就有機會。
回復 路人ABC #11 的帖子

我就係怕呢個情況
先上黎問下咁多位巴打有冇人試過...
回復 一劍噴大師 #9 的帖子

昨天夜收工冇去試....
睇多幾個PO先再去
怎麼可能是真korean呢?不過比起內地女別有風情
1200 係泰妹,你睇片,望身體某幾個位置就睇得出係泰,好明顯
去清涼里70000won,15mins,送timer計時,冇得冲涼
IF you have time ,try to go Sydney ,there are a lot pretty  Korea girl , cheap and good.
回復 lareine #15 的帖子

Well,除左泰,都重有其他国藉嘅,都係嗰句,国藉唔重要,最緊要啱feel同好服務
1200 ... 有好大可能係國産女女扮韓妹

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-4-19 02:19