【樂樂】100分相頭既甜美女朋友仔~~好有大車FEEL~~~去相~~

簽到
名稱: 樂樂
地區: 灣仔
網址: //141-hk.com/zh/A36067-尖沙咀-兼職女郎-樂樂.html

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

樂樂幫我除衫, 沖涼時好仔細, 令我意外既係幫我水中簫, 水簫好正! 返到床上,
# Q* w6 r" V1 |4 d# tbaby oil massage, 有漫遊, 温柔燃雀R pat pat, 叫我轉身錫暈全身, 大波夾腸仔, 女友式車牌, 食蛋啜Lin,
" h# `0 @/ \2 W/ T6 ]: \2 N1 K環保深喉最值得回味 !! 平時都係囡囡吹完自己上套, 但依次我俾佢吹到係我想快D上套做!!!* H& ]0 c" e% W3 o
女上時睇住對靚波搖搖下, 細佬特別硬, 36D大波fing fing吓, 女女反應一流, 妹妹勁窄, 包實我細佬, 男上時女女不停呻吟喘氣, 抱得我實一實, 勁有feel, 水長流, 大家互車, 最後黎多個狗仔完事!  事後囡囡依然細心替我除套沐浴, 態度一流, 真係可以返食!2 v, ~& K* t; y: K' d+ A8 r( P
IMG_4541.JPG * \5 N6 \6 S) W0 @- v! O
呢D身型配呢對波,有窒息感覺
好大對波
多謝師兄分享
多謝師兄分享
多謝師兄分享
big boobs.

8 |5 q! e  K5 U' m好吸引!
回復 小智 #1 的帖子
9 @, W$ o2 G) p1 v8 ]* s: I, S$ r% U2 a
! ]/ L+ I0 O  h+ u& ~, }2 c. M對腳好似幾幼,請問女女有無靚腳趾?
身材唔錯, 多謝分享
條女OK砌得過
  n7 k$ l/ M4 z6 V
多謝師兄分享
arlim120 發表於 2016-7-19 05:34 , ]$ R, ^5 C2 a1 u, s  c& l; x
多謝師兄分享
+ U. _+ J6 _- t+ A
谢谢分享
多謝師兄分享! 好大
多謝師兄分享
多謝師兄分享

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-4-26 01:23