Relax美容纖體Spa,窈窕靚女,骨友好求,纖瘦高挑後生妹妹纖纖,超值得一試!

簽到
名稱: Relax 美容纖體Spa
地區: 灣仔
網址: //141-hk.com/zh/A43169-尖沙咀-水療SPA-Relax美容纖體Spa.html

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

平時工作繁忙,唔Relax好易瓜柴,聽聞TST間Relax美容纖體Spa,
全新裝修,環境舒適優美,獨立浴室同用一次性床單,咁先係人生享受,
加埋俏麗美人兒纖纖,纖瘦高挑,全身走肥,窈窕靚女,骨友好求,
後生妹妹,年輕就係本錢,入到按摩房,水汪汪電眼含情默默對望,
夠晒冧,等唔切上骨床開始啦,纖纖立即將玉手對準目標進攻,
跟住拚命為我按摩,力度柔中帶剛,穴位拿捏得夠準,每個細節都做齊,
照顧頸,肩膀,背部,腰骨,大小腿,香薰推油,推得到位,
技術貨真價實,用大半個鐘為我消除疲勞,認真舒服,第二Part,
RPP有電感又爽,時間唔短,溫柔得黎又好淫蕩嘅,解甲雪白美乳表露無遺,
最後我真係頂唔撚順,一次過谷晒出來,事後發覺一身火氣冇晒,
直到宜家心裡依然非常回味,保證可以令各位滿足而歸。
身材好正
身材好正
回復 pippa #1 的帖子

身材真心正
多謝介紹

下次要去

超級想試

睇落唔錯
謝謝介紹
多謝分享, 睇落身材及環境不錯
多謝分享 有咁j索嘅身材!
多謝分享

謝謝師兄分享

超級正啊
謝謝師兄資訊
pippa 發表於 2016-7-20 14:55
平時工作繁忙,唔Relax好易瓜柴,聽聞TST間Relax美容纖體Spa,
全新裝修,環境舒適優美,獨立浴室同用一次 ...

呢間我去過幾次,又好幾條女都幾ok嘅,做咗一次攞到微信之後已經日日搵我傾偈,又約過出外面行街、食飯,感覺大家可以有下文。

唯一個人唔咁鍾意就係上過去幾次都見到一啲男人喺外面同啲女傾偈,個人覺得都幾掃興。

講真呢一帶有好幾家都係咁上下水準,我就寧願去啲清靜少少嘅場。或者有啲客唔介意,不過個人就唔係幾鍾意喺呢啲場撞到其他男人。
pippa 發表於 2016-7-20 14:55
全新裝修,環境舒適優美,獨立浴室同用一次 ...

多謝分享

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-4-19 23:04