[賽後報告] 叮噹真.靚波,大波夾小弟,夾到緊密,好鬼痕,一曲水...

簽到
名稱: 叮噹
地區: 紅磡
網址: //141-hk.com/zh/A33083-荃灣-樓上骨-叮噹.html

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

千龍樓叮噹,彈手大波,粉紅色Lin,gf feel超重,笑容一流,皮膚白,超滑溜,patpat有肉又圓一定好推,侍浴沖得好細心,用對粉紅色Lin大波磨我全身,另加夾腸,首水蕭真係掂到爆,差D俾佢吹爆,沖完拎條毛巾同我抹乾身,服務好好,番到床,大家攬埋一齊傾陣計,漫遊從Lin 奶到大髀,調情功夫一流,啜奶錫吮全齊,環保吹,吹奏技巧好掂,真係比佢吹得好舒服,硬到咩咁,之前一直都唔識享受咩啜袋袋,佢令我覺得呢D係一個享受,睇住佢個嘴含住條腸,舒服到震,AV效果極佳,忍唔住69,不斷品嘗多水鮑魚,舌尖舔下兩片唇,條鮑都顫抖
佢就直簫橫笛吹到啪啪啪響,真係好能舒服,上套兜高雙腿就插
左插插,右插插,叮噹好好配合,一陣電擊流遍全身及感覺,爭D射野
女上騎,入面好窄,濕曬又溫暖,見到佢對波搖搖下,好鬼吸引
再轉狗仔式,瘋狂唔知幾多下幾耐,加速推直至推到爆漿!

叮噹簡直係"出得廳堂,上得大床....

回復 cocoliu #1 的帖子

佢兩姊妹都咁正 👍🏻
正喎
多謝師兄分享
nice service.
回復 cocoliu #1 的帖子

真係幾靚女
多謝師兄分享
Thanks for reporting
多謝師兄分享

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-4-26 18:39