【Soda】女友FEEL, 大車深喉口爆完事~~必食~~有真人相~^^

名稱: Soda
地區: 灣仔
網址: //141-hk.com/zh/A28529-尖沙咀-兼職女郎-Soda.html

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

上到去開門嗰時, 見到佢有D怕醜, 但女女真人真係好索,
% |: z3 C! s3 a, o; f8 y笑起黎臉上有酒窩, 皮膚好白, 身材玲瓏浮突, 5尺5高挑身材, 36D pink lin巨乳, 走肥, 2 W/ }. F+ S9 h" B0 T+ ]- x9 B
有靚白滑長腿, 胡廬身型, 係我鐘意嗰隻, 韓泰混血係唔同D, 正呀~~~!! 過程好滿意, 囡囡做野主動,
9 k! M* E! R, z4 R整體感覺到囡囡做野好有heart, 同佢一齊沖涼嗰陣玩鴛鴦浴缸浴, D cup大波做波推, 又水簫, 佢有幫我清潔我身體上每一個部位, 仲可以乳交吓, 正!!!! t% u; ?3 n+ M! M; H  S# L/ q
1 I; ^) V  O% W( K( i% |. Z
床上有BB油按摩, R茘子, 令我好易進入態度, 之後車車, Sora好快伸脷kiss, 接住啜lin 奶袋, 無怨環保吹,
$ G9 b: M9 p+ l  z: \* Q吹吹吓嗰時仲送咗幾吓深喉俾我添嘆添, 佢條脷不停咁喺我小兄弟頭上打轉, 真係好鬼死正, 吹好耐 ! 帶套過程都係個幾招, 9 c2 v! o5 e4 R" `  s
妹妹有汁水, 同佢玩埋半邊鵝脾, 再玩坐蓮渣波, 最後狗仔式推一輪, 再口爆完事收工!!! 呢個囡囡服務都算係唔話得, 幫我細心沖身, 換衫之後就梗係俾錢返歸啦~
8 B- b/ X- F2 i9 P4 {3 D# g3 `8 @( ?( K  r
插吓頭香先......................
點可以唔支持
囡囡好像不錯下。。。
囡囡唔錯........謝謝分享
多謝師兄分享
好索!
多謝師兄分享
nice boobs.
多謝師兄分享
多謝師兄分享,條女幾索
多謝師兄分享

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-4-20 08:06