[唱K-GF] 一日三埸白果之旅

簽到

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

昨日九痕無聊就去跳下茶舞,總數三埸如下⋯⋯
首埸華X登,第一個様正常但肥,陀地態度好但本人接受唔到太肥,我估她有百四磅,最後換,第二個話陀地但肯定陀北,其實陀北我都接受但佢個樣非常唔得,彈!最後換個陀北,都係好一般,最後媽咪話都無女,咁埋單,全程一個半鐘加一打啤酒七百頭!
有一樣嘢我唔係咁like就係頭round過咗好耐才問枱,我當然炸形,如有師兄去要留意!

第二埸樓下上海,嗰場好爆,所以坐咗三個都係硬嘢,都係嗰句好嘢上曬鐘唔知等幾耐,咁埋單走,一様個半鐘一打啤酒全程七百多!

最後都有D酒意諗住平平地去金宮X出咗火就算,去得依個埸預咗食北但好處D女夠主動,入去大班已經同我講話依個場無靚妹,駛你講,我係到玩你部未係度做大班啦,我話唔好太老和太様衰就得,爭在未講我但求降火,首兩個完全唔得,我話睇多一個無就走,第三個入來真係有驚喜,我唔肯定陀定背,但唔講我百分百覺得係陀,我可以話様幾靚同身形唔錯,波都有D大,最攞命仲帶眼鏡,成個學生妹咁,我心諗依個場都有依D貨,坐底無耐當然我主動搜身,但條女格手話比佢留底先可以搜,我當然無問題但大鐘佢又格手,話上房先可以搜,以我經驗知道依D女就算上咗房都無運行,我比多D錢黎跳舞只係想互動,唔係我比千幾搵個高鍾好能過,最後我都放棄埋單,條女仲話要小費,我算比一舊佢,佢話小,我話小你都係三舊,掂下你波皮一舊好合理,佢黑口黑面就走咗⋯⋯

都係全程一個鐘多D半打啤酒七百頭!

可能有D師兄話駛能咗二千幾得嗰桔係咪有Don9,但年紀大就係鐘意跳舞嗰種感覺,一樓一就算比個香香我馬上除衫攪我可能都覺得無興趣!
回覆 讚好 不讚 使用道具

bbben 發表於 2016-7-22 12:48
昨日九痕無聊就去跳下茶舞,總數三埸如下⋯⋯
首埸華X登,第一個様正常但肥,陀地態度好但本人接受唔到太肥 ...

係房格手去到時鐘真係通常無運行。

金宮X都有女格手??
師兄真係當黑!!

多謝分享

回復 hkvinsanity #4 的帖子

所以針無兩頭利,如果條女熱情好態度我想大把人開名唔到我坐

多謝師兄包膠!

都好黑仔下喎。

星期四五一定白果

謝謝師兄資訊

就地場格手真係火到黎

講真去得金字頭埸就預咗出火,我明有D女想你確定留底佢先玩得放,佢哋坐枱基本收好小,主要收入係你個幾舊,所以佢哋諗比你抽矖水又彈抬會好能on9,但問題我已經大鐘佢仲格手,咁唯有叫佢收皮!

金字頭算NC最平, 之前間中去下, 但格手即彈, 有次一坐5MIN就問我岩唔岩, 要我起大鐘, 甘趕我緊係唔岩啦, 重要問我拿小費. 個場做到SHORT左. 之後都少去.

同消費LEVEL依年轉左第2間, 間中有好野(是真係間中....好過無).  另一間朋友主場貴D, 但多數2次內找到真愛, 但貴DD.

之前都1個月去1次玩下午茶,現在半年1次都冇,最近去玫瑰園,啲貨都係一般,想起以前有泰妹越妹,又落力玩,又開心,上房玩得又高興,真係除左真軍外你想點玩就點玩,現在上到房又咁唔好咁唔得,好冇引。

c hing 一日走三個場都好頻撲下

回復 bbben #1 的帖子

通常茶舞幾點開始呢,看都想試下走幾個場比較下

落咗大鐘都格手,真係無嘢好講。

成街都靚女,點解我遇唔到

咁你不如上大陸淫k仲好喇

回復 play69boy #13 的帖子

師兄你朋友主場係邊間,可否PM

謝謝