[德、意、法] FKK Oase - 3 條鬼妺 合共 220 歐籮

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

各位 - 小弟好耐冇出post啦。對上果次都有十年八年。好記得當年同happppy 兄分享吊俄羅斯妹既經歷,好想問吓happppy 兄 - 你重有冇吊鬼妺呢?

時光飛逝,我已經同我條俄妹結婚十年,生兒育女,定居海外。上個星期重響莫斯科買咗間apartment, 2017收樓,370呎,usd 60,000,準備好以後方便偷跳同睇2018 World Cup既基地。

同一家大細返去徫大既俄羅斯祖國家鄕,當然好難獨自出去搞野同偷食。前幾年重好唔好彩比老婆揾到我以前去玩佢其他同鄕俄羅斯囡囡既有力証據,呢三個星期我老婆真係好似人mark人咁睇實我 :p

但係道高一尺魔高一丈,我都搵到防守球員嘅漏洞,轉身出去食咗個俄羅斯人肉餐。不過呢單野太長,下次先再講。

話說我尋日單拖飛咗黎Frankfurt, 當然唔係好似話比老婆聽轉機比直飛返屋企平D咁簡單,實情係一心去Oase 朝聖!

6pm一降落,我就立刻買sim card, 租車,去酒店放下suitcase,飛車去oase。多謝各位前人既posts,我順利九點以經到達目的地。我心情當然好起伏,因為小弟響吊鬼妹呢個category 都有幾多經驗,一百個可能冇,但幾廿個點都走唔甩。

一入門口就reception,同佢講first time, 70歐,冇比10歐food coupon 我, 吊佢,算。因為我唔係黎食反!:)

左轉,bar + locker + 毛巾counter, 100 尺倒,係全oase既交通樞紐,所有睇女,比女睇,比錢收錢,毛巾,keys,水同野飲,都可以晌呢到搵到同見到。可能係星期四,囡多過客。bar巳經有十條囡以上,條條都幾正。

卜街,條receptionist好似帶個智障既阿成咁大大聲響Bar前同我講呢到乜乜乜個到七七七,令到我已經feel 到個十幾條囡既目光焦點都放響我身上!

Ok - 定D,放低左貴重物品,想落下層換衫。吊一開波以經入錯門口比條囡叫返出黎再帶我落去,ok,5分鐘換完衫後周圍視察環境,又見多十幾條囡,走十步已經有五條鬼妹又撫又抱咁問what's your name?where you from? Nin Hao! 一般都有七分,不過我都想睇定D,一一以:may be a little later, thanks, I am not from China 一一打退。

目測今日唔係太多人,可能係星期四又或者個場太大。同幾條囡吹水,最後都係忍唔住,見條金髮藍眼美女8分走黎,話俄羅斯,ok kak dela? Harasho, ya galayu prorusiki chu chut, da? Good! 繹--- ok 你好嗎?好。我講俄文少少,係咪?good!!!

Let's get a room ok? Ok! You want cum in month? 50 extra?

No regular ok? 50 euro?

Ok!

入房吊西,房ok, 東莞feel, 好烚冇冷氣。入到去睇真條女得返七分, 精子已經上腦,都算食得過。

今晚再去Oase - 遲一D再續

恭喜師兄偷跳成功,而且非常忙碌。
回覆 讚好 不讚 使用道具

回復 littlehorse #1 的帖子

恭喜師兄,咁都偷跳到,仲食到好嘢

各位 - 小弟有好多野想同大家分享,不過小弟不才,只能響iPhone 手寫輸入,簡易倉頡又唔紀得,出得慢,敬請見諒。

我剛剛六點又到左oase,又食咗條俄羅斯妹!依家正在鄕sofa養精蓄銳,回氣期間會盡力出posts。

題外話-求先響Frankfurt 買左咁大個仔第一隻勞!響美國green sub 要$9800包稅。呢到8200 euro (退稅後7010 euro - $7900)。有人話香港買勞會平D,不過短期唔會返香港同歐元又低水所以都係買左。如果有brother可以同我check吓香港個價得個知字,請話聲我聽,多謝先。

簽卡之後佢竟然話可以馬上退現金比我又或者退返比credit card。大佬我正想去atm準備300 euro今晚比家用,你同我講比1100 euro cash 我?你係咪想我精盡人亡先?好,就同你死過!

先講返尋晚,第一條俄妹入房之後先同我佢車咗幾吓,培養感情。之後佢就同我環保吹,吹得幾好,三幾分鐘之後我就把握時間,因為得三十分鐘,吊西為上!

我本人比較喜歡走肥囡囡,呢條唔係肥不過有一層皮下脂肪,我當初捉佢入房以為佢高瘦,其實我係入左佢果20cm stripper shoes 既騙局。算啦都算有gf feel。轉左幾個positions,十分鐘出野!

之後佢就跟我去locker - 50 euro! Done!

出左一Q,個人當堂精神哂,自信心番能哂黎。沖個熱水涼,正!跟手又周圍行吓,呢到真係幾大,又sauna又泳池又草地又bbq咁。突然遠處見到一條女又高又正,即刻走去近近地睇真D。Oh,假波!我都175,佢加上20cm對silicon響我面前拍打我塊面!honey where you from? What's your name? I do good massage let me help you... 吊,出盡全力同佢講,oh I am tired, may be later, I just fucked , etc 用咗我一分鐘終於脫離佢對我面上既攻擊同打壓!

我走來走去,重複既問題where you from? What's your name? 好能煩!最後我返到bar就同果毛巾仔吹水。

You have a nice job! So many girls!

Yes you want to trade? I do your job and you do my job?

Haha - 答唔到。毛巾仔都好friendly 咁大笑。

我就再問佢 - how long have you been working here?

One and half year. Here it's better than movies. Movies are not interesting anymore, Rambo, this and that, this here is like a movie to me.

我又問- today is not that busy?

Yeah today we have may be 40 girls, tomorrow we should have 80 to 100 girls.

Oh good I will come back again then.

我再問 - so many girls asked me the the same questions, how can I say no nicely??

跟手佢想左半分鐘,毛巾仔當棠柏拉圖上身,同我講-you say no then you lose the game!

有道理呀!

黎吊女有女埋身仲say no???

得到高人指點,我馬上打電話比我老婆同佢報平安,再講好眼訓啊聽日再傾。之後再上街頭!

氣已回 - 待續!

Sorry 呀mk141兄,出面落雨所以入面人太多,D人走黎走去人山人海,搵人有D難度,但係會幫你問吓!呢兩日只係見到Romanians Russians moldovans咁。有烏克蘭都想一試!

師兄識玩啊!幾時分享下俄羅斯d俄妹係邊度玩啊!俄妹真係唔錯!師兄性福啊

又食咗件Romanian 。又係休息既時候啦。

上回call 完老婆咋訓之後,就用毛巾柏拉圖既tips,周圍同囡囡吹水同抽水。咁肥婆同老野就緊係打橫打掂咁直行直過啦,呢類型就最aggressive 同浪費時間!直接say no thanks 就ok。我主打jacuzzi 旁邊最光果幾張枱,五至七分旣囡我就用黎回氣,抽吓水,有時佢地都好主動 - I kniow you are tired, let me wake up your little Jackie chan and we go have fun together - 一路講一路用手同我細佬起勢劣。如果細佬有feel 我都會去馬,不過小弟已經三十到尾不合當年可以五分鐘黎第二炮!聽我講,如果你後生,一定要努力.....吊西呀!

每條女我都抽唔過五分鐘水,佢地都知道你唔係超人可以吊咁多鑊,不過件件都趨鳩我,baby let go to the cotuner we can relax there, let me massage you, let me make you happy! 好傾果D我就繼續抽水,唔好傾,抽得耐同晤耐煩果D我就同佢地講give me half hour, 或者 I need to pee and I will be back, 又或者I need to call my wife first, give me a min咁借D意走能左,不過跟手又搞第二件!:)

一個鐘後,見到條瘦底高黑髮Romanian ,吹左陣ok feel 就 lets go! 21 172cm!

呢條Romanian 都幾cute吓。幾新鮮幼嫩!

瘦底有波B cup長腿!態度好又夠高!又係bbbj + 3 positions = 50 euros

條腰幼到如果我有三隻手掌我就應該可以圍一圈!

佢話 有好多Chinese黎oase 有時成團包場都係chinese。不過大倍份都好shy,you are different cause you are funny Chinese man。咁我就同佢講 baby I m not Chinese - I am from hong kong! :)

睇吓手機已經成1am, 好能疲倦同肚餓!去餐廳叫個  Hawaiian pizza 。本來想請吓囡食豪吓咁,不過個pizza又幾好食,D波籮好juicy ,熱辣辣咁我一個人食能哂!10 euro! 正過好多pizza 店!

到咗呢個時間,D客同囡都少左一半,心冧冇好野不如走啦聽日先再玩過,一想起身又見到另一高瘦大波鬼妹同姊妹一齊。可能係唔甘心山長水遠過黎先食咗兩件鬼妹又或者個pizza太正既關係,我走埋去問how come I didn't see you earlier??? Where have you been hiding? 佢話:I was waiting here for you all night! Darling!

吊你,D對話假到真係有D嘔心,睇真D對波都係假既。不過時間無多,都係lets go!

22 Romanian 170cm。正!入房嘴咗兩吓佢話kiss 50 euro extra 我話 no way the other 2 girls I can kiss too! 佢話they are them I am me! Ok 唔kiss 囉!其實我都麻麻地因為佢個口淨係今日都唔知止唔止食左十條八條香腸?!?

回復 mkonefourone #9 的帖子

響花園瑟縮一角咁傾咗一分鐘!

唔kiss佢又叫我不如anal啦,重大方到話如果anal可以kiss埋tim! 吊你anal extra 100 euro! 屎忽我都麻麻地,因為以前試過吊到條能啡哂色咁,感覺一般。所以no la... Let me just fuck you babe!

第三Q真係有D吃力... 好在條囡後來都無咩阿之阿jor, doggy 果陣仲越吊越high,咪哂眼咁我就緊係唔放過佢啦!extra 呀嗱,我起勢咁大力抽插,唔比kiss呀嗱,簡直當佢唔係人!睇見佢都被我torture到半死咁樣我就收起我既獸性,快樂地交出我既精液。

又 50 euro!

計埋個pizza ,三Q, 入場費:10 + 150 + 70 = 230。唔係220! 都算幾抵玩?right?

綠sub行價HKD68100
水貨全新6萬頭就有
你個價唔算好抵

聽我講,診後生,努力屌。絶對認同,師兄重後生,努力D。

俾得入場費,吊兩、三件系必須的

-------->  一入門口就reception,同佢講first time, 70歐,冇比10歐food coupon 我, 吊佢,算。因為我唔係黎食反
師兄,食野不用coupon,直接去食便可,叫非酒精飲品也是free of charge

對唔住咁多位,小弟尋日發射完最後一炮後已經冇哂力。番酒店瞓到今朝十一點比人拍門叫醒。check out 後依家已到左Cologne。

先回一回各位brother既留言。

俄羅斯既經歷要可能上飛機先打,因為大奇情啦,當中包括左的士司機,私竇,非洲雞,俄羅斯雞,俄男警,西裝男調查員,短裙美女文職俄妹,短裙美女軍裝俄妹,同俄羅斯情報部門。叫雞叫到咁我都係第一次。遲D左寫...

我本來都心冧應該唔帶得電話響身,不過見到有囡囡玩手機,客人又用一同埋介紹小冊子見到個Oase wifi,所以我就問吓毛巾柏拉圖,佢話0k唔好影野np!重比埋wifi pw 我 - ABC123.de 所以我先做到現場直播!不過講開又講,我雖然唔係咩出名人物,但係都唔想比人影到亦祼上半生抱住條囡滿面笑容果個能様呀嘛,比老母見到點折解?如果你留意我冧隨咗房入面卜野同廁所大小之解之㚈,周圍都係cctv,連沖涼都影能住!

再要多謝幫我check價位brother, thanks!

我依家食緊德國豬手,等下揾間coffee  shop 再出!

師兄果然神勇,做埋戰地記者,無浪費任何時間,一路作戰一路報導,令觀眾有如置身現場,師兄努力加油,等待中。