樓主: littlehorse

[德、意、法] FKK Oase - 3 條鬼妺 合共 220 歐籮

多謝關心!小弟單拖自己開車都經常離開人群。呢幾日最常去既就係風月場所,好彩好似未聽過有人恐襲D的咁既地方,響Oase,我仲見到好多中東仔玩得不知幾咁happy!不過都係小心謹慎為上!

回覆 讚好 不讚 使用道具

小弟都知道食野同無酒精飲品都唔洗錢。但係佢個"buffet"係6pm - 3am,食完第一條囡十點多D去到D腸仔都乾到好似臘腸咁,豬排又鞋又硬,唔係好想食。卜完第二條囡再去睇吓都係果幾盤,吊你!同個十euro pizza 比真係冇得fight!

3Q落袋,我個人都好滿足。睇下手機都已經兩點幾,想食多條女但個場都冇咩人啦。有部份囡囡都已經著番衫tim,有好多重響餐廳食緊果D脫水鞋口乾糧。真係有少少想嘔。

都差不多啦,想吊既都已經吊左,唔想吊既再坐落去都係唔想吊。所以我換衫走人。

走之前見到毛巾柏拉圖,問佢叫咩名?佢話Claudia 我話ok nice meeting you and see you tomorrow!

回復 littlehorse #6 的帖子

想请问下大厅休息室能用手机吗?因为见各位都两三Q,如果无手机上网时间都几难过,我7月30,31晚都会在Frankfurt 打算去Oase朝性,想听大家多些讯息,谢谢!

到咗第二日,我去Frankfurt 市中心食左個schnitzel同買左隻勞,坐響Starbucks 望住個白鬼乞兒,覺得呢個世界有人富貴有人窮,我真係唔想做窮果班,我依家中產既生活都幾好呀,不過心冧咁上流果班卜街又係玩緊D乜同點玩法呢?吊,冧吓冧吓都五點幾啦,要飛車去Oase 先得!

6:30pm 去到,佢地又問 r u first time? 我就好威咁 I was here yesterday!!! 佢話 I wasn't working yesterday 我話that's right I didn't see you there!

跟手比錢同問should I get the 10 euro food coupon back? 條女話 no coupon 我吊你,明明小册子寫住,但係我又算,因為我真係唔係黎食野嘅!:)

入到去見唔到Claudia 有少少失望。好期待星期五晚會有好多囡,不過人雖然係多左,不過係因為出面落雨所以入面人山人海咁!咁周圍行吓啦,見到D囡都係熟口熟面!吊你Claudia! 你講果一百條女呢? 頂多咪四五十條?客今日重多過尋日,好少少既囡一出黎就有仔撈能住咗。當我有少少灰之際,我就見到有條尋日未見過既高妹,咁我就走埋去hey what's your name? Where you from 啦,佢話俄羅斯,睇睇下又高又幾似輸拉普娃,眼仔細細咁!ok let's go!

去到bar 到攞key見到得番兩條,尋日都有廿幾間!今日真係客多過囡,吊你Claudia 你呃人!

跟住入房條囡唔着high heel 都同我一樣高!22歳, 正!不過原來又係假波,依家D醫生真係好野,唔撫上手都分唔出直定假。之後都係bbbj + 3 positions 就出野,50 euro 真係好能平!不過oase有個問題,就係D房冇冷氣!我本人比較容易出汗,一overhead就好難出野。呢Q差D出唔到,好在條囡個表情都好能high咁令我都感到好high!! 我射完咗之後佢話you need to give me tips if I am good! Ok ok:)

比咗50 再加10 euro tips。佢見我有幾百銀佢話give me more! 我就話next time, I need all these to last the whole night! 佢都0k冇黑面咁ok see you later,重kiss 左我一吓!其實tips 係唔洗比既,我都唔能想比,不過開心就算啦!

沖完涼我去咗個covered 休息室,果到有recliner 可以攤吓同埋冇囡,所以可以relax 下同出下posts 比大家,回氣黎講冇咩野做都幾on9,出文比brother都可以打發一個半個小時!所以要多謝各位!

小弟響Oase用手機都好小心好避忌吓,因為手機就好似熗咁,唔好亂咁指,我一係放響袋一係就camera 向下,等其他在場人士知道我係打緊野唔係影鳩佢!

打左一個鐘後(因為我手寫輸入所以打得慢,我就出番去光D有電視果個區域,見到好多人睇住新聞Munich shooting,我就又睇埋一份啦。

睇睇吓旁邊有條囡眼金金咁望能住我,ok 身型唔高唔矮 ,後生囡有箍牙,金髮中波,細路女look,咁我就同佢講crazy right? So many attacks! 佢話,yeah very crazy!

我就冇理佢繼續睇新聞啦,佢就繼續響我旁邊,好似有小小怕醜咁。我望吓佢,佢又望吓我,佢就話 I saw your yesterday。我心冧好似係,不過我行黎行去果陣佢好似又有仔響身邊,佢冇仔果陣我又有囡抱,加上佢箍牙我又冇咩性趣,所以當佢冇到。

Oh yeah, I remember you! You were walking around when I was walking around yesterday, we just didn't have a chance to talk! Sorry! What's your name? Where you from? 相同既問題,答案依然唔能重要!

佢話Romania。睇睇吓佢都幾cute,一D都唔pushy,卜街有少少 gf feel tim!同佢抱住講左十分八分鍾野,咁重越睇越順眼,我就話 do you wanna go inside? 佢話 ok。

有幾隻字好似出唔到 -

比咗五十歐元再加十歐元小費。

呢條Romanian囡就冇之前條俄羅斯妹咁高,不過個身就好soft好好攬。我一手揸波,吊又係假波。好在呢條女唔貪心,可能佢本身都係A尾B頭,而家都只不過係足B cup,我都要好細心先分到真假!

佢都未問我想要做乜幾多錢咩套餐就開始幫我吹,重吹得好好Tim! 唔通佢真係有D鍾意我?

如果我後生十年,我都可能會有更多幻想,不過經過呢近廿年on and off 響歡場既洗禮同見聞,我緊係冇花心機時間響D無聊野到啦,歡場無真愛呀傻閪!我慢慢享受住佢輕輕既吹奏,回想起初戀女友果種温柔同體貼!

吊你,做咩呀你?唔係呀馬?我老婆都係買左個手袋比佢先會咁做炸喎?

條囡竟然同我黎野深喉?吊,我真係唔能信,各位兄弟唔信我都理解到。東莞都唔係條條囡比心機吹啦,好能多都好求鳩其!不過,不可能既事都有可能發生。幸運既我遇到你呢種咁submissive 既囡真係你唔好彩啦!sorry 先。

深喉到佢有gag reflex 真係爽!比佢休息幾秒,又再黎多次!前前後後都吊左佢個口差唔多十分鐘,真係好少囡囡咁敬業呀依家!

雖然佢吹得我好開心,每次深完喉出番黎都喘哂氣咁,當佢見到我咁舒服 同聽到我讚賞佢good girl! 佢重想繼續吹。

我話不如 let's fuck?佢就聽話上套,然後騎左上我小弟弟度!佢動作唔快唔慢,真係好能爽!

我轉過 missionary position, 大大力咁吊佢,我講 oh babe, I feel so good! 佢就冇出聲,一下一下咁接受我既抽插!

嘩,我好能熱,D汗流哂落佢塊面同對波上面,我都有D唔好意思,sorry for the swears! 佢話np.

我心冧 -卜街Oase! 裝冷氣啦!

我就話不如doggy 啦,佢既刻起身將個pat pat對住我條小弟弟,嘩,呢條囡真係奴性一流!正!

我又吊左幾分鐘,我重熱過之前幾倍。吊,出唔到野,overheated,點算!我抽番小弟弟出黎,同佢講 sorry I can't finish。佢就轉身同我用紙巾抹汗。

回一回氣,我就同佢講,how about you help me to suck it out? 吊你佢又ok! 真係唔能識 say no!

我攤響度繼續享受佢既吹奏,雖然我重係好能熱,不過我都終於響佢個口度發出左響Oase最後而又最漂亮既一砲!我射完仲要按能佢個頭唔比佢出黎!我係咪好冇人性呢?

Oh babe! Thanks a lot! Sorry i made a mess! You ok?

佢笑一笑,吐番D精落張紙巾上面,話ok! Np!

之後我地就出番房比左100 euro 佢! 我kiss 左佢一下,同佢講多聲thank you!

我知道我今晚冇可能再出多1Q,更加冇可能有呢Q更加爽!所以我同佢say bye see you later! 之後就轉身行入更衣室,到我出番黎上車我都冇再見到佢。

Sorry 我知我以後都唔會see you later!

但係我一定會remember you forever!

回復 littlehorse #1 的帖子

多謝分享

回復 exgaliba #28 的帖子

The food in Sakura of Stuttgart is very good, ..... please check it out if you agree,,,,

多謝分享

thanks for the sharing brother, looking forward for the Russian report

thanks for the report and sharing

多謝分享

very detailed report and live report.

looking forward to your next post

looking forward for the Russian report too!

多謝師兄分享

can you let me know where is oase?

回復 kingkkoo #38 的帖子

精彩精彩。顶

精彩!抵玩!幾點開始營業同收幾點架?

thanks for sharing, i hope to visit there soon