[情報] 大埔

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

其實大埔仲有邊有?
同埋真係冇晒以前既20歲?
細佬都想知道,求各位指點
周街都有可惜吾係出來做
以前係⑮,你肯肯定無火石
琴晚突燈出大埔行左轉。。都係好多人禁鍋。。自上去左轉角位。2樓右面第一間條女都ok呀,,起碼識笑唔系面。再上3樓。。幾間房都係酒店model兩邊都有人。。禁左個短髮妹,,一樓一黎講服務算唔差了
唉…… 响大埔墟見親嘅都係啲阿姑級向你拋媚弄眼,最慘仲要啲化妝厚過韓妹扮青春…… 唔通大埔真係咩好嘢都無?其實小弟最愛樓上骨,請問各師兄有無推介?
唉。。。岩岩搬黎大埔,就好似無哂野食咁。。。。
大埔得返「粉麵」有d機,但都係一水水,好「間中」先有d好少少。
今時今日,真係大不如前!
回復 lokielok #8 的帖子

師兄,請問“粉麵"係邊處呀?英記隔離?
回復 tsubasatai #9 的帖子

請問有無師兄試過成樓Amy?質素、服務可以嗎?謝謝!
去大埔找女,最重要看運氣,簡中會踫到女神質素的,但機會不大。
回復 GirlLover #11 的帖子

小弟都知㗎喇,大埔都唔會有好野食
回復 lokielok #13 的帖子

謝謝師兄回覆,多問一句"粉麵“舖對出係唔係有個綠van小巴站?

粉麵店樓上多年前曾經發生兇殺案,死咗個鳳姐,曾經傳出單位鬧鬼。
謝謝師兄回覆,多問一句"粉麵“舖對出係唔係有個綠van小巴站?

對,完全正確。
今日青頭仔 發表於 2016-7-28 08:11

粉麵店樓上多年前曾經發生兇殺案,死咗個鳳姐,曾經傳出單位鬧鬼。

你搞錯啦 , 兇案 唔係  粉麵

係 懷仁街 開蓮樓  同 廣福道 廣蔭樓

開蓮樓  己經  執笠

兇手  係 住 太和邨 嘅 印巴
星期一白行一轉,郊外無飯開,食飯要出城。
回復 GirlLover #16 的帖子

完全明白,謝謝師兄提點!果座X威樓成日見到有一至兩條中年男士經常帶一至兩件北北連行李上上落落,唔知係唔係囡囡呢?

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-4-27 05:48