[吹水] 假期前後例必人山人海

簽到

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

荃灣m記,日本山,魚蛋檔, King , 合仔茶

仲未計酒店囡同其他一仔

香港人消費力真係犀利,難怪報紙話雞頭一個月執幾萬甚至幾十萬,一棟大廈一個鐘既收入幾咁驚人,可想而知

小弟都曾經少瘋狂過,不過現在半收山,眼見好多16-18 d 後生仔都去,真係唔知點講好!!!
幾時先玩到大??
師兄係半收山雞頭
男人有錢就係咁邊有得分年齡
回復 dereksin #1 的帖子

(多謝分享。
回復 dereksin #1 的帖子

進步了?
如果我現在是十八歲的學生,我沒錢 就去補習 掙錢,然後 拿錢 去約炮 找個十多歲靚女 玩下
回復 loklook #5 的帖子

找個十多歲靚女邊有咁易
回復 一劍噴大師 #6 的帖子

沒有十幾歲,唯有找二十多的姐姐 教導 性知識,提升 生物課 成績。
依家新一代屋企條件好,屌閪好閒

好多係扮二十領...但實在二十九歲十一個月加二十九日啦
回復 willgood629 #9 的帖子

哈哈,說多一陣,過兩天  就破三十大關
dereksin 發表於 2016-7-23 09:12

仲未計酒店囡同其他一仔

玩到大,玩到老
回復 s00120094 #12 的帖子

CHING勁啊,19就識得出來玩
我都係28先識出黎玩
呢度真係有好多高手高手高高手
以前覺得好似好亂咁
但大個D洗多幾次樓就覺得都係一個供求啫
22出黎玩,而加22
讀完書出來做嘢先有錢去玩,還要一大群舊同學一切上大陸,第一次 見識 一百個女女任我們選擇的大廳,簡直是入了天堂。
新手上路 想見識下一百條女任揀😩
食色性也,得閒無野做唔係食就係色架啦~
dereksin 發表於 2016-7-23 09:12

仲未計酒店囡同其他一仔

人山人海!

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-4-27 13:20