AL 0345 ~36F大波, 要車要車, 淫淫勁young小妹妹

名稱: AL 0345
地區: 灣仔
網址: //141-hk.com/zh/A37006-尖沙咀-美少女-AL0345.html

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

樣貌:4-5 90後靚女, 樣了勁young, 眼大大, 尖臉, 幾姣下
身材:4-5,真係好fit, 真波, 腳唔錯, 夠高度  
服務:5/5,吹得超正舒服, 任錫, 任摸, 水中蕭,

過程: book 既過程唔講啦, 一開門見到女女勁開心, 好耐未卜過young 女女, 同佢傾咗陣計就沖涼, 佢水中蕭技術爆晒燈, 淨係沖涼呢part, 都沖到甩皮, 水中蕭吹咗好耐, 幾d走火, 俾我停左.
係床度我全身皮膚都比佢奶暈, 手指啜晒, 之後又再吹, 我細佬係佢口度起碼20分鐘, 跟住用奶奶同我夾腸仔. 然後同我做, 佢騎上嚟, 騎功唔錯, 騎咗一陣係,到我係上面, 女女真係幾好卜, 換咗幾個姿勢,又攬一陣, 卒之攬掂, 舒服晒…  
11676634047579704.jpg 285683781889185243.jpg 373748627670275098.jpg 891404008093985714.jpg 865696129841147078.jpg 493659347348739913.jpg 451023946499853951.jpg
Thanks for reporting
多謝師兄分享
多謝師兄分享
my dream girl.
多謝師兄分享

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-4-26 14:18