[正宗桑拿] 首遊紅太陽

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

昨晚同腦細唱完K,係褔田果邊搵左間骨場過夜,今日訓醒,覺得都係唔夠喉,咁就行去華強路地鐵站,本身想係國貿落車食下野,點知司機電話打幾次都無人聽,咁轉搭去哂布站,行2-3個字就到了。

呢度規模都幾大下,完全唔比匯仔差,locker仔服務用心,招呼幾好。第一件事就係睇下呢度既設備,濕蒸乾蒸都有,沖完涼再試,
入去沖涼,係個吸咀附近真係好Q濕滑,差D仆街,自問都叫後生,唔知D上年紀既伯父點算! 沖涼隔離有個廁所,搞到有異味! 扣分!要行入去先無咁大陣味!不過好在花曬夠力,水溫穩定,沐浴露幾好用下,不過唔知咩大陸牌,感覺幾高端下。 加分d分。

個干蒸同濕蒸設備都唔錯,睇得出有保養,溫度夠熱,特別係濕蒸房好夠蒸氣,仲有陣中藥味!開放時間朝早10點就有!

換完衫就去休息區坐下,點左杯可樂,啲疏化幾好錯,不過電視幾舊,好在wifi覆蓋率高,唔係真係呆坐半日。本身想點修腳同埋沐足,服務員話要等十分鐘,
結果20分鐘都無人黎,真係嬲嬲地,因為見果場都唔爆,估唔到都唔知等幾耐。 見無咩癮,就上房按個摩先,入到房,問技師幾耐到,呢次班服務員就比較認真D,話要去問下,轉頭就覆返20分鐘,
咁信多次啦,順便觀察呢度房間環境,又佈置得幾似酒店,咁就邊等邊休息下。不過特別既係服務員重覆左次中泰138要加一服務費,唔知係咪之前有人奶過野,不過我可以肯能定全場中泰都唔駛簽小費,驗証都駛,因為138免簽小費卡片全場都係。

太約20分鐘到,有個貌似少婦既技師入左黎,特別係彎要果陣,入正題,少婦按得幾正宗,仲有踩背,身材都幾好,唔知係咪因為咁覺得佢有d重。
按完頭無幾耐,佢問我邊度累,我話patpat,不過電話就響左,代表夠鐘,不過少婦都肯幫按手多幾野

趕住返香港,好多野無試,個玉石入左去一陣,不話過唔知點玩,亦無人係度,就落返左沖涼,試下個水療池,望落去就舊舊地,不過用落去都Ok,水療力度都夠,表面夠乾淨。 跟住埋單走人,都係咁上下套路。

唔知係咪我好彩,等廠車果陣,司機食飯,等多左幾個字。去到羅湖果親,應該hty既員工(原來佢地係關口出面派傳單宣傳!!!)捉撚住司機黎屌,話物7唔揸差D被人罰錢之類,原則上人地公司事唔需要理,問題係我都未落車,陪個司機被人屌左陣 ,拿拿臨衝落車返香港了。

平時包膠睇得多,今次第一次發包膠同親自去一轉!
今次去鴻泰洋未算十分滿意,不過整體都合格,性價比都高,應該會再去,期待果場繼續改善。我消費時間係星期六 13:30到17:00 ,都要物都等陣,夜晚聽聞更爆!夜晚去既各位朋友就要自行考慮了。
報告不錯,但都係閒日去算
回覆 讚好 不讚 使用道具

支持師兄親身體驗報告

多謝師兄分享

回復 playsboy #1 的帖子

師兄比的資料,唔該晒

平日去半島好些120分鐘!按摩夠曬喉!

我都等緊佢既改善....諗住轉主場去果度...貪佢近東門

謝謝分享

gn747615 發表於 2016-7-25 12:34

我都等緊佢既改善....諗住轉主場去果度...貪佢近東門

請問東門站出行幾耐?近邊?

多謝分享

謝謝師兄分享

多謝ching報告。

性價比高, 地方可以, 但係周末人太多, 下次閒日先去.

回復 Tongchan1 #9 的帖子

搭地鐵係晒布站C出口出(唔知有冇記錯)。。面向馬路左手邊直行10分鐘左右。。
如果你係東門行過去就預20分鐘左右啦。。睇閣下腳程。。

gn747615 發表於 2016-7-31 13:58
回復 Tongchan1 #9 的帖子

搭地鐵係晒布站C出口出(唔知有冇記錯)。。面向馬路左手邊直行10分鐘左右。。

感謝兄弟!

多謝師兄分享

爽爽爽爽爽爽爽爽爽爽爽爽

一份好報告

睇左几分报告,都系少妇。。。。