Now~Model 美少女, 清純無知樣子, 帶你重回初夜的感覺

名稱: Now
地區: 荃灣
網址: //141-hk.com/zh/A36874-炮台山-兼職女郎-Now.html

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

IMG_1777.JPG ; c9 W) |. f$ h. `+ ~3 _
' C4 K0 E" H4 J7 P% B
Agent 真係我既明燈, 問佢有咩好介紹, 次次都唔會失望~~ 呢次介紹左呢位囡囡,陽光健康膚色, 迷人聲音, 温柔眼神, 清純無知既感覺, 最叫男人心動.屁股好有肉,一見就知後推一流~~
* V2 _# W0 f! a! I: r0 j) x' R$ }' a. }# t
Agent 安排好好, 好快上到房, 一開門就見到真人, 無介紹錯!!! 清純無知少女, 我真係好想食呀!!! 囡囡怕羞地say hi, 招呼我入房, 主動黎個精油按摩, 之後除衫, 仲快過我, 佢問我洗唔洗渣下佢奶奶, 見到咁大對奶, 我即渣, 又奶埋, 好有奶香!!! 之後我同佢車一車, 雖然技術可以更好, 但好有一種初夜的感覺… 我拉佢入浴室, 佢就好細心咁幫我沖涼, 好溫柔, 好舒服!!!! 好快上床大戰, 佢打開大脾, 我慢慢插入去, 好窄~~ 我鐘以狗子, 全程主要狗子, 屁股好有肉, 後推一流, 好快就完事
% z, B* H$ {4 ?/ k9 H  [
' V, B9 k$ a. Y) `2 b: r0 L
回復 KO仔仔 #1 的帖子/ e; Z% e. i8 }% J
7 |0 m; {; @7 ?" `
多謝分享。
多謝師兄分享
師兄,點可以打到比agent* T$ K& ~6 t( ^7 Z
thx
0 O/ t0 V3 W1 }0 W5 w$ X. p
多謝師兄分享
多謝師兄分享
多謝師兄分享
多謝師兄分享
波大好好食
多謝師兄分享
回復 KO仔仔 #1 的帖子
' }* l. [! W+ ~. D! s: u0 m, V, o3 N+ y  W
多謝分享
回復 KO仔仔 #1 的帖子
+ b# l! A: ~3 Y2 e' \# i* w3 x6 d) A% M  ~2 }2 t7 b! x8 T
多谢分享

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-4-26 13:00