[吹水] 大家有無試過約HG,準時到達但打電無人聽嘅情況?大家會點做?

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

今日約左旺角區某間HG,準時到達,打電話上去響左幾下俾人cut左線,算,等左5分鐘再打又俾人cut線
個一刻身體嘅慾火變左怒火,咩心情都無哂,走人,就係我上左車個刻有電話打黎,估計係agent,不過當時係小巴上面,又無哂心情,最後無聽到
如果各位師兄遇到咁嘅情況會點做?係繼續等定call爆佢呢?
唔玩佢又唔係無其他女招呼你,又下位啦
冇法需求太大唔憂做
唔搵呢個咪搵第二個。
回復 Spawn傑 #1 的帖子

打到好能火...即約第二檔
以后black list !!!

即刻走人啦,呢D通常係伏,當跌少幾百蚊

this is not the worst. At least the agent told you in action that he/she doesn't want your business.

My case: called the agent and fixed the time, say 9pm. arrived on time. agent asked me to wait. No return call after 30 mins ... so what should I do, ching?
lsclee 發表於 2016-7-25 22:49

this is not the worst. At least the agent told you in action that he/she doe ...

佢無打黎叫我等,如果叫我等可能都會等
但佢就係唔聽電話,個陣都唔知等唔等好
果時又夜媽媽午夜1點幾,行到身水身汗,最後唔知會唔會打黎,所以走左
willgood629 發表於 2016-7-25 14:03

打到好能火...即約第二檔

個時係凌晨1點幾,收工過去重要身水身汗,最後都係返屋企打飛機,慳返幾百
katiesuet 發表於 2016-7-25 18:21
即刻走人啦,呢D通常係伏,當跌少幾百蚊

伏唔伏就唔知,安排得差就一定
佢如果聽電話同我講要等都好D
最唔好係佢連電話都唔聽,重要CUT左我線
Spawn傑 發表於 2016-7-26 00:20
伏唔伏就唔知,安排得差就一定
佢如果聽電話同我講要等都好D
最唔好係佢連電話都唔聽,重要CUT左我線

呢D好可能聽電話都係屈件豬扒俾你
即刻約第二個
以後落佢黑名單