[德、意、法] Cologne全歐最大brothel(旁)好彩上到幼嫩鬼妹-50歐元

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

上一個post我講到響Frankfurt fkk oase玩左兩日卜左五條鬼妹。雖然第二日我只係卜左兩件唔系好夠數,不過我真係熱到唔想再吊同又冇咩新女,所以放棄留響Frankfurt,即book酒店第日就去左cologne。

開左兩個鐘車咁兩點就到左個church同plaza到,其實歐洲度度都差唔多樣,去都係想飲German beer 同食午餐。食完野三點多D去酒店check in。本來想即刻去pascha見識下:

wikipedia - The Pascha is a 12-storey 9,000 square metre brothel in Cologne, Germany. With about 120 prostitutes, over 80 employees and up to 1000 customers per day, it is the largest brothel in Europe.

不過玩左兩日又開左段車,真係好疲勞,所以訓到七點幾先起到身。八點半市區開車唔洗十分鐘就去到pascha,好似話全歐洲最大既一樓一,路邊一睇有D似去咗葵芳工業大廈咁。條街有D雜不過都算安全,小心財物同唔好同人有眼神或者肢體衝突都冇咩大問題。我lock哂D貴重物品響架車個compartment 到,帶左ID手機同80 euro就入左去。

大門口有兩個入口,左面nightclub右面先至上樓。入到去又係又唔夠光又好能熱,出面24,25度,入面真係三十度都有,見到有個臣高臣大既bouncer,收咗我五euro。我問佢where is the elevator? 佢話elevator is for staff only you need to use the stairs。卜街咁熱仲要我行樓梯?

我先響地下行,條走廊好似有十幾間房,不過只有兩間開門,果兩條囡坐響佢地自己門口張凳仔到,冇咩pressure咁拉客。 再上多兩層睇下,情況都差唔多,好似好少少,二樓打上佢有左右兩條走廊,客人唔多,每層都得幾丁友行黎行去,囡囡就每邊走廊三至四個。

三樓見到條Romanian 囡幾正,佢話50 包20分鐘吹同卜,咁重有幾層,所以我同佢講let me walk around and come back一,佢話ok。再上多幾層,囡囡都好參次下,有D都可以食用既,有肥既瘦既,黑既白既,咩都差唔多有,不過都係加埋廿三十條左右。上到七樓,人妖區,即刻落番樓梯!

心冧去番三樓搵返求先條Romanian, 但係去到果時門已關!咁都冇計,唔通等閪吊咁on9咩?

之前做research 知道對面重有一間五層高相似既大廈,唔洗錢入去,所以我就落番地下冧住去睇下再番黎。我問個bouncer,can I get a stamp so that I come back later? 佢話,we don't have stamp. You come and pay every time. 咁我就吊佢:that's fine then I won't come back to thisplace again! 我都唔理佢咩反應就出左門口向對面大廈方向行。

唔記得大廈叫咩,入到去都係熱,不過比pascha 光好多,但就有條好能老既女想拉住我去Bar,咁我冇理佢就行能左去。轉左幾個圈原來樓梯同電梯響入門口右手邊。正想走向電梯我就見到另外有個好年輕既金髮白皮膚鬼妹入左去,佢笑笑口問我wanna fuck? 佢有少少肥,不過都算幼嫩同cute,如果揾唔到好D既我都會上佢!我話may be later! I m gonna walk。佢話ok I m on 5th floor。

上左兩層,同pascha差不多都係每一層幾條囡,咁終於去到五樓,又見番求先電梯條鬼妹,不過都係冇食佢,因為二樓有件好野,所以我拿拿林飛番落二樓,搵左呢條自己話廿歲白滑girl next door type 靚Romanian 上房。佢話就話廿歲,睇見真係有D幼幼feel,但係咁我又冇理由唔相信德國官方既辦事能力同操守,去質疑佢夠唔夠秤㗎?

問價,又係五十歐元廿分鐘,我問why its so hot here? 佢可能到步冇耐D英文差到唔識答,就咁拉左我入去。入到去佢竟然搵到把風扇仔出黎比我,嘩咁好?我當堂開住,好快覺得涼咗好多!

我都未開始除衫,佢就話money? Oh先比家用,0k冇問題!佢收咗錢就馬上放入㚒萬,嘩可能呢到之前真係有人叫霸王雞同老笠,所以條囡咁小心。唔理佢啦,上床之後佢就同我上套吹,都0k,揸下對波,A cup 少女feel,自滑pink lin,正!雖則全程冇kiss冇交流,不過佢果種青春氣息真係好難頂,反應又夠raw夠true,令到我有D老强feel,係咁叉佢後頸,當佢性奴咁卜。

正當我身體完全被我潛意識既獸性所控制,大力叉頸狂力抽插既時候,我腦海裡面竟然有空位閃過左D問題:

1.究竟佢老豆老母以前做錯左D乜,爭左人幾多錢,點解冇好好管教佢地個囡,重要佢出黎做呢?
2.又或者羅馬尼亞政府有幾腐敗貪烏,經濟有幾差,先至會令到佢呢條咁漂亮既少女,冇左青年人響社會應有旣機會,而要遠赴德國,向任何只要身上有五十歐元既男人獻上寶貴既青春呢?
3.佢已後老公仔女又會點睇呢?

冧下冧下,碌鳩唔經唔覺好似有少少軟起上黎,卜街,唔理得咁多,要入直路!個心係咁冧:你老豆老母爭我錢,你老豆老母爭我錢,你快能D還呀!還呀!

呢個方法真係有效!唔洗兩分鐘我就high 到射左喇!完事之後,我就安慰自己既罪惡感- 呢五十歐都算幫補下佢咁啦...

之後佢就去沖涼,我話can I join? 佢話no,no this 邊講邊指一指毛巾。我就問how can I wash? 佢就指一指個sink,嘩咁都得?草草洗左兩下JJ,我就著褲走人喇。

55 euro 咁整體來講如果有時間有friend一齊玩就緊係fkk 好玩啦。不過如果冇咩時間要偷跳或者想食快餐既話,呢D一樓一都幾好玩! 不過要睇合唔合眼緣同運氣!

各位兄弟如果有機會可以先去對面唔駛錢果度先,之後先再去pascha都未遲!

我依家飛緊番New York,以後有機會再同大家分享我既經歷!多謝各位!

回復 littlehorse #1 的帖子

Thanks a lot for your interesting and detailed report.
回覆 讚好 不讚 使用道具

又增長左見識
thx bro

Thanks Ching for sharing

師兄描述一流 , 由其邊吊邊問究竟......

下次值得試下, 謝謝

i think still FKK more fit my style especially shower after

very reasonable price brother, need to try it next time

楼主的想象力令我敬佩  ,  快能D还啊   笑

多謝師兄分享

多謝分享精彩報告

師兄 身在慾海中 靈光仍一閃 善哉善哉!

thank you for 141 report at germany

請問Ching 喺Cologne邊度有FKK玩,以前玩過有間Doll House⋯⋯

Thanks C-hing for detail report.  really like your writing style, very descriptive with humor in between!!

多謝師兄分享

外國141真係要見識下

食到嫩西真好

多謝師兄

明码标价,安全性高,有机会一定去