[情報] 唔想再出大埔。

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

(琴晚出大埔飲酒。行左轉。。都係好多人禁鍋。。跟住去左轉角位(唔係好記得咩樓喇)。2樓右面第一間條女都ok呀,,起碼識笑唔系面。再上3樓。。幾間房都係酒店model兩邊都有人。。最後禁左個短髮妹,,一樓一黎講服務算唔差了。   
回復 我只想一個人 #1 的帖子

師兄囗齒不清 , 似是未醉醒..其實邊一座樓.....
回復 willgood629 #2 的帖子

唔好意思,改左喇。同埋真係唔知咩樓。。轉角位果棟!
回復 我只想一個人 #3 的帖子

吾好客氣 , 就叫果座野..做打楝...啦
酒店model?!大埔邊到有
回復 chrischan1 #5 的帖子

no...講緊三角地!
回復 我只想一個人 #6 的帖子

懷咩懷咩街果樹...
師兄們,大埔有無好嘅樓上骨介紹呀?
師兄,你話「唔想再出大埔」,嘅係想話依期d女得定唔得啊!
全部呀審多咼。以前有間都有兩.三個叫廿幾歲既幾好(可惜摺埋左)。而家真係唔知仲有邊到好,自己搬離大埔返去好少去骨。但如果你問我,唔睇樣.講服務即同x坊有間叫做有d招呼咁囉。再唔係既去返利到
地址:廣x道       x蔭樓

其一
ecdcc3-1.jpg 75aa06.jpg 322d49.jpg 8ddb36.jpg 818227.jpg d144b5.jpg 6c80e6.jpg e297dd.jpg

其二

cf4d69.jpg 95cd95.jpg 15c42f-1.jpg f0bb3e.jpg 958400-1.jpg a678cb.jpg e20a97.jpg 65936e.jpg

參考下囉....如果搵到好野記得單聲!
回復 lokielok #9 的帖子

我個人覺得麻麻。。原全0服務!!
回復 我只想一個人 #10 的帖子

謝謝師兄推介…… 但真係估唔到大埔想搵好野係咁難!
回復 我只想一個人 #10 的帖子

唉…… 响大埔墟見親嘅都係啲阿姑級向你拋媚弄眼,最慘仲要啲化妝厚過韓妹扮青春…… 唔通大埔真係咩好嘢都無?其實小弟最愛樓上骨,請問各師兄有無推介?
回復 tsubasatai #13 的帖子

全部呀審多咼。以前有間都有兩.三個叫廿幾歲既幾好(可惜摺埋左)。而家真係唔知仲有邊到好,自己搬離大埔返去好少去骨。但如果你問我,唔睇樣.講服務即同x坊有間叫做有d招呼咁囉。再唔係既去返利到
地址:廣x道       x蔭樓 
回復 我只想一個人 #14 的帖子

多謝師兄推介
咁師兄有無試過成樓Amy?質素、服務如何?
回復 我只想一個人 #14 的帖子

師兄,另外英記粉麵隔離果座X威樓係唔係有囡囡㗎?我經常見到有一至兩條中年男人帶啲連埋行李嘅北北上上落落㗎……
回復 tsubasatai #16 的帖子

唔清楚,,唔係住利頭。。只係黎過。
回復 我只想一個人 #17 的帖子

謝謝師兄回覆

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-3-29 02:23