[賽後報告] 元朗少有 ~~~ 顔射長腿中萄混血兒 ~ 一定翻

名稱: 長腿心悠
地區: 上環
網址: //141-hk.com/zh/A22665-元朗-一樓一-長腿心悠.html

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

中萄混血兒嘅長腿心悠真係好值得試,服務超級無敵,事先預約好,如時去到,入房見面囡囡天生麗質,樣貌美豔,好有天使feel,model figure 大約有170cm高,有波有羅,皮膚白白滑滑,幼腰,加42吋修長美腿,簡直係性感到爆,見到都想入非非。

入到傾幾句計,囡囡態度和藹可親,又夠善解人意,把聲鬼咁甜,真係好好傾,忍唔住例牌攬攬抽抽水,佢有挑逗我JJ,好鬼風騷,搞到我好有feel,興奮到jar住對彈手靚波係緊搓一番,爽到佢飄飄欲仙,淫聲都出曬,興奮到立馬幫我除衫沖涼。
自己沖涼,好快沖洗完返出黎,上床囡囡好識玩,一開始錫頸,錫耳仔,條脷由上至下,一路不停掃落,係咁撩我兩邊linlin,痕痕咁撩到硬曬汰,我就搓對波波,搓完又啜,來個手口並用,掃佢小妹妹,囡囡反而更加進取,環保擒住碌野吹得有滋有味。
吹功好勁,橫瀨直啜,用力吸吮龜頭冠,不停用脷尖刺激龜頭裂痕,真係爽到暈,少D定力都頂唔順,吹咗好耐時間,吹到碌鳩已經硬到不能再硬,好鬼正!爽到我忍唔住披甲上陣直搗黃龍,鮮鮑窄窄,多汁,真係超好好拮,不斷換姿勢,最後興奮到大玩顔射完事。真係好鬼刺激!
多謝師兄分享
回覆 讚好 不讚 使用道具

多謝師兄分享

咁好嘅囡囡,點可以唔支持

顏射過佢,好正

性感到爆

thx for sharing

多謝師兄分享

淨係睇張相都硬左 , 多謝包膠

Really so good.....try try...go  go....