[囡囡推介] 同Angelbaby玩大龍躉上下打樁,獸性徹底大發

簽到
名稱: Angel Baby
地區: 紅磡
網址: //141-hk.com/zh/A34558-荃灣-樓上骨-AngelBaby.html

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

Angelbaby身材高挑修長,曲線玲瓏浮凸,纖細柳腰,
有波有腰有蘿,熱情洋溢拉我入浴室沖涼,
侍浴全程笑容甜美,前前後後上上下下幫我細心洗擦,
佢副架生夠惹火,勾起男士嘅征服慾望,
沖洗完上床慢慢享受,測試佢嘅按摩功力,有功架,
做過大場正骨,推到鬆晒先到下一個位置,推油舒服無比,
佢嘅五指琴魔令我觸電,撫摸敏感地帶,
細心漫遊服務吹功了得,下下深喉侍候,吹到個頭上下不斷郁,
期間眼神接觸勁有feel,搞到細佬扯曬旗仔敬禮,示意佢上套,
開足馬力狂搖,望住一對跳彈嘅雙子峰,淫水愈來愈多,
大龍躉上下打樁,個樣簡直係淫蕩不已,床邊推到埋牆角,換5、6個體位,
狗仔吊到啪啪聲咁響,於是加多兩錢肉緊,徹底將獸性大發!
nice body.
回復 onput #1 的帖子

多謝師兄分享。
多謝師兄分享
回復 onput #1 的帖子

多謝分享.

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-4-25 21:24