美女baby769有大車食鮑

簽到
名稱: Baby0769
地區: 灣仔
網址: //141-hk.com/zh/A37340-尖沙咀-美少女-Baby0769.html

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

今日見到廣告有美女baby769,booking 順利,零等侯,一開門,樣子mcot,162cm高,34c,令我扯哂旗。隨即叫佢報鐘,之後試車,嘩利疊利車呀,車同時驗下佢對胸器,冇加工好手感,揸波之同時抱抱一番,真係好有gff,與此同時,佢亦一手向下摸,攻我小兄弟,仲話我都好大下,叫我一陣溫柔D,氹死人。,之後自然去沖涼,水中自然不停大車玩波。
玩左都好耐,之後上床再戰,我做大爺躺下。佢先乃我lin頭一番,我就玩波,之後佢環保吹奏,搞到我死去活來,終於忍唔住,食返佢鮑,嫩鮑零舍好味多水,到上套進入正場,先黎男上,佢已濕度好高,但入果下佢仲秀眉相鎖,嗌左出黎,鮑系特窄,插左百几下轉女上,big波盪漾,之後再轉狗仔,後排攻擊,再去鏡前手抓大波,瘋狂抽到拍拍聲,係佢淫聲淫樣之中怒射比哂佢,過足癮的一Q。
lovely girl.
回覆 讚好 不讚 使用道具

身材好吸引

回復 dfkfans #1 的帖子

nice report, tks for the sharing !!!

又有好野食~~
多謝介紹~~~