細細粒車神baby771

名稱: Baby0771
地區: 灣仔
網址: //141-hk.com/zh/A37342-尖沙咀-美少女-Baby0771.html

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

今次呢個baby771,見到v7時好有性趣,就打去約,AG安排順利,零等侯,一開門,有160左右,波路唔差, 有33C,好粉嫩. 女問o唔ok,咁靚女當然ok,之後抱一抱至去報鐘,試下車,佢話我帥哥,馬上有大車,好gff呀。
之後拿林沖涼,出去床度,我先車返夠收夠利息,再食波玩波一番,跟手去埋個小毛嘅一線鮑度,先在鮑邊打圈,然後至強攻小豆,佢反應大到大聲叫出黎,之後面水系甘湧出黎,,好快佢就黎左。唔理真假都好真係冧死仔。之後我瞓低,到佢服侍我,佢先由耳邊錫到心口,係我胸肌上乃左一輪,就落去吹奏一曲,吞吐節奏技巧屬中上,吹到我都夠哂皮,叫佢上套坐落黎,大波在上搖晃,真爽,忍唔住又係甘揸波,到甘上下我拉佢去鏡前後入,手就揸波,睇住呢個咁淫嘅畫面係甘插,真係唔頂得几耐,加埋佢D淒厲嘅叫聲,好快就勁爆漿啦!
sweet girl.
回覆 讚好 不讚 使用道具

身材好吸引

回復 pauluncle #1 的帖子

nice report, tks for the sharing !!!

又有好野食~~
多謝介紹~~~