[囡囡推介] 口爆38G巨乳上海妹Ada,簫后吸盡精兵,超級無敵正

簽到
名稱: Ada
地區: 油麻地
網址: //141-hk.com/zh/A23856-觀塘-樓上骨-Ada.html

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

最鍾意屌上海妹,上海表面上睇落有教養,外表斯文,
當一到床,完全係另外一件事,好似樂昌樓Ada咁,
樣姣身材火爆,38G巨乳,俯身之時露出嘅乳溝,
乳溝嘅視覺刺激令我慾火大增,馬上沖涼,沖沖水,
降下D慾火,用對巨乳對我又搓又磨又夾,
跟住再使出一招水中淫簫,上床後,
向我身上各個敏感部位施以爪功,
佢邊摸邊輕吻我嘅身軀,搞到我鬼咁興奮,
將我嘅支肉棒輕吻後又深喉打轉,瘋狂吞吐,
掃袋搓蛋,高級環保吹簫,簫后級人馬,
見佢對巨乳真係好想將佢搓圓按扁,
提槍上馬,搞到佢大叫大嚷,仲主動靠牆屹起臀部示意我進入,
推車推到啪啪聲,38G巨乳反地心吸力fing,
Ada喘晒氣咁話:「呀呀…你好勁啊!好正!我頂唔順啦!」
聽到佢咁講,反而令我變得更狼死更勇猛,搞到女女西水長流,
最尾抽出環保口爆昇天,Ada吸盡精子,實在係無得頂啊!
big boobs.
回復 ebank #1 的帖子

我都好想試!
多謝師兄分享
回復 ebank #1 的帖子

多謝師兄分享
多謝分享
多謝師兄分享
多謝師兄分享
回復 1lone #8 的帖子

多謝師兄分享

呢個ADA想試好耐,始終未有機會,呢個禮拜一定要試試!

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-4-24 19:33