[囡囡推介] 台灣美眉,嬌俏可人小唯,潮水氾濫,真係令我乜火都盡出

名稱: 小唯
地區: 紅磡
網址: //141-hk.com/zh/A22591-荃灣-樓上骨-小唯.html

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

台灣美眉,佢個名叫做小唯,樣子嬌俏可人,
小巧玲瓏,但應細嘅地方細,應大嘅地方大,
白淨走肥,青春可愛,勁有女友感覺,
一見佢心情非常雀躍,事關佢招呼非常體貼,
幫我寬衣解帶,係洗手間展開首輪攻勢,
細心咁同我搽沐浴露,再輕柔地為我洗擦全身,
好快洗完白白,係床上邊按邊玩,手勢溫柔無比,
小唯雙手同小嘴不停游走我全身上下所有敏感點,
繼而張口細意吹奏一番,估唔到美眉口技一流,
吞吐了得,打轉節奏輕快,令我極度興奮,
High到叫咗出嚟,我立馬搶回主導權,提槍即上馬,
直闖禁地,估唔到洞內已潮水氾濫,實在太爽喇!
連換幾個花式,插到齊齊狂叫,推車啪啪啪啪,
玩到唔識停,男上望靚樣雙雙衝過終點,
真係乜火都盡出,結束呢場賽事。
sweet girl.
多謝師兄分享
多謝師兄分享!
回復 familyfun #1 的帖子

多謝分享.
多謝師兄分享

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-4-26 10:18