[搵囡心得] 峴港簡報

簽到

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

越南峴港呢間酒店應該都好出名 CROWN HOTEX
CROWN HOTEX旁 GAME CLUB (即係賭場) 旁邊就有間 KTV 加SAUNA拿
SAUNA就無去,師兄有無人知有無咩玩點幾多消費左右
今次去KTV 就一早已經望左D女 好多都幾得
主要分2種 越妹 大陸妹 我去得梗係食越妹 個場軟硬件都靚
女好多都選得落手 (但最好早啦)
消費 300 坐 800 1Q 過夜唔記得左唔係1600就1700 (越女)
大陸妹就每樣 +200 就係 (過夜應該係2K) 除左大陸妹佢地仲有隻 大陸妹 MODEL 再貴200
以上係大概我玩完返左黎2個星期先得閒寫
重點可以講下 個場對我黎講幾得 (D女)
服務 仲要不得了 值得讚 唔怪得知D人成日講越妹服務好 ~ 係咁多先,留言見到就覆 THANKS

最後想問下熟越南既師兄 峴港同河內邊到有口爆場玩? (平靚正)
河內我過幾日去 會咁岩有熟既師兄都係果面嗎?

補充內容 (2016-8-1 01:16):
rmb
回復 saber88 #1 的帖子

Sofa spot!

Thanks Saber ching for a good 峴港 report...

The price quoted was in what currency?

Thanks,

CH
回覆 讚好 不讚 使用道具

多謝分享.

謝師兄分享

It will be great if got girls photo
Thanks for sharing those detail .

多謝分享

C兄價錢是咩單位?

回復 saber88 #1 的帖子

多謝師兄分享。請問師兄所講的是否人仔價錢? 另外,之前聽人講皇冠啲女一定要係個客住皇冠酒店至可以帶走,如果唔係就唔俾帶走,同囡囡坐檯只會坐兩個鐘,以上是否屬實? 最後酒水貴嗎?問題多多,唔好意思

回復 chryo #2 的帖子

rmb thx remind

回復 iso666 #7 的帖子

人仔 謝提醒

回復 roy678 #8 的帖子

人仔,,,睇怕都係,住客先可以帶走,除非過夜再傾..無問係咪2個鐘,因為我地即時帶走,所以酒水都唔知

回復 saber88 #11 的帖子

謝師兄,你住皇冠? 一入ktv就帶女走冇飲酒? 係咁點解唔搵we chat女呀?

佢地收人仔定美金?

回復 roy678 #12 的帖子

係丫住皇冠,係,無飲酒,因為賭到好夜無咩心機飲,痕痕地而已,無諗喎 WE CHAT女都係咁上下價 我估,同埋食越女我見越女無玩WECHAT~~~咁就最近去左次 河內~~~ 可以比多D 資訊大家 稍後出REPORT ,呢到講D, 坐台間間收費唔同 我概都係100 RMB以下一個鐘 (佢地段鐘計有D 1個鐘計有D 3個鐘計1PART) ,飲唔貴 紅酒60萬越南盾 即係大概170左右 人仔

回復 chiolo #13 的帖子

2樣都收,我帶人仔,基本上周圍都用到,但點都要有越南盾係身 ,如果唔係人地係咁食你匯水 (美金都用到)

河內富都夜總會等級比澳門越南麻豆還高~

回復 saber88 #15 的帖子

謝師兄°但皇冠個場係咪主要都係收人仔,收美金會唔會冇咁抵? 因冇諗住帶人仔過去。最後師兄有冇皇冠媽咪電話?萬謝!

多謝分享

回復 roy678 #17 的帖子

ching幾時過去? 有資料大家share幫補下

回復 roy678 #17 的帖子

皇冠佢唔使媽唔媽咪既 ,佢地都係就咁WALK IN 主要做賭客生意, 美金 應該會蝕水~ 最好人仔 (人仔都會蝕D水) 同越南盾